ОГОЛОШЕННЯ!!!

13-12-2018

Дізнатися більше... 

На виконання статей 21-21-5  Закону України «Про культуру» зі змінами, внесеними згідно із Законом України від 28.01.2016 року № 955-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», Відділ культури і туризму Ічнянської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Ічнянська школа мистецтв» Ічнянської  міської ради. Місцезнаходження та адреса закладу: 16703, Чернігівська область, місто Ічня, вулиця Героїв Майдану, 4.

Вимоги до кандидатів:

  Директором комунального закладу «Ічнянська школа мистецтв» Ічнянської  міської ради може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури чи освіти не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Не може бути призначена на посаду директора закладу особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом.

  Усі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурсі на посаду директора закладу.

Дата початку приймання документів: з 14.12.2018 року та триває упродовж 30 днів. 

Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" за зразком, що додається (ДОДАТОК);
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

  Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації. 

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Відділу культури і туризму Ічнянської міської ради: 16700, Чернігівська область,Ічнянський район, м. Ічня, вул. Героїв Майдану,4 (e-mail): [email protected].

  Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі Відділ культури і туризму Ічнянської міської ради оприлюднює подані документи, кандидатами, на веб-сайті Ічнянської міської ради відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

  Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту Відділу культури і туризму Ічнянської міської ради (e-mail): [email protected], які передаються конкурсній комісії.

Умови, строки проведення конкурсу,

порядок конкурсного добору директора закладу

  Кандидатів на посаду директора комунального закладу визначає конкурсна комісія за результатами відкритого та публічного конкурсного добору на зайняття цієї посади.

Конкурсний добір директора закладу складається з таких етапів:

- оголошення Відділом культури і туризму Ічнянської міської ради конкурсу на посаду   директора комунального закладу;

- формування складу конкурсної комісії;

- подання документів кандидатами на посаду директора комунального закладу;

- добір кандидатів на посаду директора закладу;

- призначення Відділом культури і туризму Ічнянської міської ради директора закладу.

Організацію та проведення конкурсного добору, а також роботу конкурсної комісії забезпечує Відділ культури і туризму Ічнянської міської ради. 

Персональний склад конкурсної комісії та зміни до нього (за потреби) буде затверджено наказом Відділу культури і туризму Ічнянської міської ради не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу.

Склад, порядок формування і повноваження конкурсної комісії визначаються ст. 21³ Закону України «Про культуру».

Дата початку формування конкурсної комісії: з 14.12.2018 року.

Добір кандидатів на посаду директора закладу та його призначення

1. Конкурсний добір проводиться публічно.

Відео та аудіо-фіксації всіх засідань конкурсної комісії, матеріали засідань та інші зазначені Законом України «Про культуру» матеріали, будуть розміщуватись на веб-сайті Ічнянської міської ради, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

2. Представники засобів масової інформації та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами, під час якої публічно презентуються запропоновані проекти програм розвитку закладу на один і п’ять років.

3. Відділ культури і туризму Ічнянської міської ради не пізніш як за 10 днів до дня проведення першого засідання конкурсної комісії повідомляє кандидатів про час та місце проведення засідання конкурсної комісії.

4. За клопотанням члена конкурсної комісії орган управління забезпечує його участь у засіданнях конкурсної комісії в режимі відеоконференції. Відповідне клопотання подається не пізніш як за три дні до початку засідання конкурсної комісії.

5. Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.

6. На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду директора комунального закладу, на відповідність кваліфікаційним вимогам. Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в автобіографії.

7. Особа не допускається до участі в доборі кандидатів на посаду директора комунального закладу культури у разі невідповідності вимогам до кандидатів, за рішенням конкурсної комісії.

8. На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років. 

9. Допоміжними критеріями під час голосування на користь кандидатів є:

- післядипломна освіта у галузі управління;

- ступінь MBA (Master of Business Administration), MPA (Master of Public Administration), MLA (Master of Liberal Arts), магістра бізнес-адміністрування чи магістра державного управління;

- науковий ступінь доктора філософії (кандидата наук) чи доктора наук;

- досвід роботи на керівних посадах в українських/міжнародних компаніях, установах, програмах, проектах у сфері культури;

- володіння офіційними мовами Європейського Союзу;

- досвід розроблення і реалізації інвестиційних та інноваційних проектів;

- схвальні відгуки в українських та іноземних галузевих засобах масової інформації;

- бездоганна ділова репутація.

10. Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування. Спосіб голосування визначається рішенням конкурсної комісії.

11. Рішення конкурсної комісії вважається прийнятим, якщо за нього на засіданні конкурсної комісії проголосувала більшість від затвердженого складу конкурсної комісії.

12. У разі виявлення фактів, що свідчать про конфлікт інтересів члена конкурсної комісії, такий член конкурсної комісії не бере участі в голосуванні.

13. У разі відхилення конкурсною комісією всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс. Повторний конкурс проводиться у порядку, визначеному статтями 21-1-21-5 Закону України «Про культуру».

14. Начальник Відділу культури і туризму Ічнянської міської ради призначить переможця конкурсу директором закладу не пізніше двох місяців з дня оголошення конкурсу. Підставою для видання наказу про призначення директора закладу є підписання контракту. Істотні умови контракту будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Ічнянської міської ради не пізніше наступного дня після його підписання.

15. Контракт з директором закладу визначає основні вимоги до діяльності закладу, виконання яких є обов’язковим для директора, та інші умови.

Обов’язковими умовами контракту з директором закладу є:

програми розвитку закладу на один і п’ять років, що розглядалися на засіданні конкурсної комісії;

умови оплати праці керівника;

критерії оцінки праці керівника;

особливості порядку здійснення контролю за діяльністю закладу культури;

заходи відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов контракту;

особливі підстави для дострокового розірвання контракту та відповідні наслідки для його сторін. 

Додаткову інформацію з питань проведення конкурсу можна отримати: тел.: 2-16-32, (e-mail): [email protected]

На виконання пункту 8 статті 215 Закону України «Про культуру» Відділ культури і туризму Ічнянської міської ради оприлюднює умови праці, відомості про матеріально-технічну базу закладу, фінансову звітність за попередній бюджетний період закладу, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

Умови праці директора Ічнянської школи мистецтв регулюються чинним законодавством України про працю.

За виконання обов’язків, передбачених контрактом, директору встановлюється посадовий оклад у розмірі, передбаченому нормативно-правовими актами з оплати праці у межах, затверджених штатним розписом закладу, до посадового окладу можуть нараховуватись різного виду доплати, виплати, надбавки або грошові винагороди/допомоги, відповідно до чинного законодавства України.

 Відпустка надається відповідно до КЗпП, Закону України «Про відпустки» та Колективного договору.

На виконання пункту 5 статті 21-4 Закону України «Про культуру» Відділ культури і туризму Ічнянської міської ради оприлюднює документи кандидата, який виявив бажання  взяти участь у конкурсі на посаду директора Ічнянської школи мистецтв.

Документи кандидата (додаються)

Відповідно до пункту 6статті 21-4 Закону України «Про культуру», усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидата можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту Відділу культури і туризму Ічнянської міської ради [email protected].  Всі пропозиції будуть передані до конкурсної комісії.

24 січня 2019 року о 10 годині відбудеться перше засідання конкурсної комісії. Місце проведення: 16700, Чернігівська область, Ічнянський район, м. Ічня, вул. Героїв Майдану, 4 (кабінет №14). Телефон для довідок: 2-16-32.​