Рішення Ічнянської міської ради від 08 липня 2020 року

08-07-2020

Дізнатися більше...

Протокол сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання

  1. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 18.12.2019 року «Про міський бюджет на 2020 рік».
  2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І квартал 2020 року.
  3. Про оренду нерухомого майна.
  4. Про Цільову соціальну програму розвитку цивільного захисту Ічнянської міської ради на 2020 рік.
  5. Про  внесення змін до рішення сорок восьмої (позачергової) сесії сьомого скликання від 26 травня 2019 року №4204-VII « Про Програму соціально – економічного розвитку  Ічнянської  міської  ради на 2020 рік».
  6. Про оснащення  вузлами комерційного  обліку холодної води багатоквартирних житлових будинків по Ічнянській міській  раді на 2020 рік».
  7. Про встановлення ставок із сплати єдиного податку на території Ічнянської міської ради.
  8. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на  території Ічнянської міської ради.
  9. Про встановлення ставок  та  пільг із сплати  земельного податку на території Ічнянської  міської  ради.
  10. Про встановлення туристичного збору на території Ічнянської міської ради.
  11. Про встановлення ставки транспортного податку на території Ічнянської міської ради.
  12. Про надання згоди на списання майна.
  13. Про Програму забезпечення функціонування підприємств, що виконують/надають житлово-комунальні послуги на 2020-2021 роки.
  14. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Бондар Валентині Володимирівні.
  15. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Яковенко Наталії Миколаївні.
  16. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Шадурі Тетяні Григорівні.
  17. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Севастьяновій Ганні Семенівні.
  18. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Геєць Лідії Михайлівні .
  19. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Губаренку Володимиру Васильовичу.
  20. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Квачу Олександру Івановичу.
  21. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Стрижак Ганні Василівні.
  22. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Борщу Сергію Володимировичу.
  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди  ТОВ «Ічнянське».
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди  ТОВ «Ічнянське».
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди  ТОВ «Ічнянське».
  26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди  ТОВ «Ічнянське».
  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди  ТОВ «Ічнянське».
  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди  ТОВ «Ічнянське».
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди  ТОВ «Ічнянське».
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди  ТОВ «Ічнянське».
  31. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування із земель запасу комунальної власності.
  32. Про надання дозволу на проведення експертної оцінки земельної ділянки в с. Крупичполе.
  33. Про надання дозволу на проведення експертної оцінки земельної ділянки в с. Крупичполе.
  34. Про внесення земельних ділянок до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу в 2020 році.
  35. Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність.
  36. Про розірвання договорів оренди не витребуваних паїв.
  37. Про розгляд заяв Крупського Олексія Борисовича.
  38. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду ТОВ « СВС 2019».
  39. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі Наталусі Григорію Івановичу.
  40. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі Наталусі Григорію Івановичу.
  41. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі Наталусі Григорію Івановичу.
  42. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі Наталусі Григорію Івановичу.
  43. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі Наталусі Григорію Івановичу.
  44. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі Наталусі Григорію Івановичу.
  45. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі Наталусі Григорію Івановичу.
  46. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі Наталусі Григорію Івановичу.
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Салаті Зої Олександрівні.
  48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кокоші Олені Анатоліївні.
  49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Власку Віктору Васильовичу.
  50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Клименко Ганні Степанівні.
  51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Муригіній Людмилі Олександрівні.
  52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Муригіній Людмилі Олександрівні.
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Неліпі Віталію Анатолійовичу.
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Крамаренко Лідії Миколаївні.
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Крамаренко Лідії Миколаївні.
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Рябко Лідії Іванівні.
  57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Лалі Олександру Миколайовичу.
  58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бутку Володимиру Миколайовичу.
  59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Рибалко Олегу Вікторовичу.
  60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Черненко Ніні Іванівні.
  61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Арендар Вікторії Олексіївні.
  62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Сафін Лесі Станіславівні.
  63. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Голінко Олені Миколаївні.
  64. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Брагіну Геогрію Івановичу.
  65. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кізубу Анатолію Івановичу.
  66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Марковській Лідії Олексіївні.
  67. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Дейнеці Ніні Миколаївні.
  68. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Борщу Миколі Митрофановичу.
  69. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Коваленку Григорію Володимировичу.
  70. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Рощак Юлії Олександрівні.
  71. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Пусь Володимиру Михайловичу.
  72. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Лабузько Олені Миколаївні.
  73. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Марченку Миколі Миколайовичу.
  74. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кондратенко Наталії Миколаївні.
  75. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Трохименку Ігорю Миколайовичу.
  76. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Марченку Григорію Миколайовичу.
  77. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кузьменко Ганні Василівні.
  78. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Ющенко Олександру Дмитровичу.
  79. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Пінчук Наталії Петрівні.
  80. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Петриченко Людмилі Миколаївні.
  81. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Петриченку Олександру Петровичу.
  82. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Пінчуку Олександру Михайловичу.
  83. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Петриченку Олександру Петровичу.
  84. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Антоненку Ігорю Григоровичу.
  85. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Самаріній Оксані Михайлівні.
  86. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Демчук Тетяні Валентинівні.
  87. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Демчуку Миколі Васильовичу.
  88. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в с. Крупичполе.
  89. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в с. Крупичполе.
  90. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бреус Наталії Леонідівні.
  91. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Івахну Володимиру Миколайовичу.
  92. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кічкін Олександрі Миколаївні.
  93. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Чорноног Аліні Анатоліївні.
  94. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Шубі Наталії Володимирівні.
  95. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Мартиненко Ользі Іванівні.
  96. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гнідому Олександру Михайловичу.
  97. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бежбожку Ігорю Миколайовичу.
  98. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Губарю Григорію Варивоновичу.
  99. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Глушко Валентині Іванівні.
  100. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Супрун Ганні Миколаївні.
  101. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бульбі Сергію Анатолійовичу.
  102. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Тарарі Ірині Миколаївні.
  103. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кузьменку Олександру Михайловичу.
  104. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Попенко Ларисі Андріївні.
  105. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Руденко Юлії Михайлівні.
  106. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Борщ Світлані Анатоліївні.
  107. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Борщу Василю Васильовичу.
  108. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Борщу Андрію Васильовичу.
  109. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Полосьмаку  Олександру Олексійовичу.
  110. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Різуці Богдану Васильовичу.
  111. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Івченко Катерині Іларіонівні.
  112. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Прохоренко Людмилі Василівні.
  113. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Жуку Олександру Володимировичу.
  114. Борщ В.В, ВОСГ Ічня.doc
  115. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Половиннику Віталію Кузьмовичу.
  116. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Лущику Андрію Петровичу.
  117. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Марусич Любові Миколаївні.
  118. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Медведєву Сергію Миколайовичу.
  119. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кот Наталії Григорівні.
  120. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Коноваленку Миколі Івановичу.
  121. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Нечесі Олександру Миколайовичу.
  122. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Пашук Тетяні Миколаївні.
  123. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Каплюк Наталії Анатоліївні.
  124. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди  гр.  Горчинському Володимиру Івановичу.
  125. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Чаленку Миколі Анатолійовичу.
  126. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Шадурі Валентині Іванівні.
  127. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кир’яченко Світлані Сергіївні.
  128. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Денисенко Любові Григорівні.
  129. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Коваленко Ользі Іванівні.
  130. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Сидоренку Олександру Віталійовичу.
  131. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Швидченку Сергію Анатолійовичу.
  132. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Пусю Сергію Володимировичу.
  133. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гуньці Олені Анатоліївні.
  134. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гринь Людмилі Григорівні.
  135. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Забілі Володимиру Васильовичу.
  136. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гринь Валентині Іванівні.
  137. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Тобілко Олені Віталіївні.
  138. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Мисану Євгенію Віталійовичу.
  139. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Пінчук Наталії Петрівні.
  140. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бурмі Івану Михайловичу.
  141. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бурмі Володимиру Михайловичу.
  142. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Остапцю Валентину Григоровичу.
  143. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Савченку Юрію Вікторовичу.
  144. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гриценко Людмилі Володимирівні.
  145. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Табачок Оксані Олександрівні.
  146. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бабич Світлані Василівні.
  147. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Березніченко Юлії Глібівні.
  148. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Тюткало Олені Андріївні.
  149. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Куник Ніні Василівні.
  150. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Борщ Оксані Василівні.
  151. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Рахнію Олександру Анатолійовичу.
  152. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Семененко Ніні Сетпанівні.
  153. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Оношко Надії Радіонівні.
  154. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Андрушко Тетяні Віталіївні.
  155. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Тарасенко Наталії Володимирівні.
  156. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Барбанюк Вікторії Юріївні.
  157. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрушку Миколі Петровичу. 
  158. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Дирді Валентині Андріївні.
  159. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Буй Лідії Василівні.
  160. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Мурашовському Валерію Миколайовичу.
  161. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Каукіній Світлані Анатоліївні.
  162. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Котляру Олексію Сергійовичу.
  163. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Лисичу Андрію Вікторовичу.
  164. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гмирі Ользі Іванівні.
  165. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Москальову Віталію Володимировичу.
  166. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Куліш Яні Анатоліївні.
  167. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Москальовій Ірині Вікторівні.
  168. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Мазун Зінаїді Іванівні.
  169. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Мазуну Миколі Олександровичу.
  170. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Рахній Тетяні Володимирівні.
  171. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Заїці Олексію Сергійовичу.
  172. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гирявці Надії Митрофанівні.
  173. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Литвиненку Михайлу Івановичу.
  174. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Тяпкіну Олександру Геннадійовичу.
  175. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Нестеренко Ганні Григорівні.
  176. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Непиводі Миколі Миколайовичу.
  177. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Міщенко Валентині Миколаївні.
  178. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Твердовському Сергію Юрійовичу.
  179. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Твердовській Людмилі Анатоліївні.
  180. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Рашку Віктору Петровичу.
  181. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Рашко Юлії Олександрівні.
  182. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Онопрієнку Сергію Олександровичу.
  183. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Онопрієнку Вячеславу Олександровичу.
  184. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Онопрієнку Олександру Олександровичу.
  185. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Онопрієнко Яні Олександрівні.
  186. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Онопрієнко Надії Петрівні.
  187. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Онопрієнку Ярославу Сергійовичу.
  188. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Слабеняк Олені Олексіївні.
  189. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Шадурі Володимиру Павловичу.
  190. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Даценку Григорію Григоровичу.
  191. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гурину Олександру Валерійовичу.
  192. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Горох Мирославі Іванівні.
  193. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бережняку Віктору Івановичу.
  194. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бережняку Василю Юхимовичу.
  195. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Васильченко Любові Михайлівні.
  196. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Волковій Любові Олексіївні.
  197. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гавриленко Ніні Григорівні.
  198. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Гордієнко Валентині Іванівні.
  199. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Дзюбі Ірині Василівні.
  200. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Карпенку Віталію Васильовичу.
  201. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кліщ Ользі Іванівні.
  202. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Клунко Вірі Василівні.
  203. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Клунку Григорію Федоровичу.
  204. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кунику Івану Васильовичу.
  205. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Олексюк Тетяні Анатоліївні.
  206. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Остапенку Анатолію Володимировичу.
  207. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Педорі Надії Василівні.
  208. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Пилипенко Надії Григорівні.
  209. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Прядці Світлані Михайлівні.
  210. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Саєнко Ніні Іванівні.
  211. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Харченко Єлені Василівні.
  212. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Шовкуну Володимиру Григоровичу.
  213. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Шугаю Василю Андрійовичу.
  214. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смілій Ользі Миколаївні.
  215. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смілому Валерію Віталійовичу.
  216. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макаренку Андрію Володимировичу.
  217. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  218. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі  ( на місцевості )    гр. Канюці Надії Михайлівні.
  219. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Канюці Надії Михайлівні.
  220. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Булизі Івану Миколайовичу.
  221. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Квас Івану Олеговичу.
  222. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Квас Олегу Івановичу.
  223. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федякіну Євгену Олександровичу.
  224. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черненку Володимиру Петровичу
  225. Про припинення договору оренди  земельної ділянки від 18.05.2010 року № 041083400586.
  226. Поіменне голосування.