Рішення Ічнянської міської ради від 24 липня 2020 року

24-07-2020

Дізнатися більше...

Протокол сесіЇ Ічнянської міської ради.

  1. Про розгляд звернення Карапиш Тетяни Володимирівни.
  2. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр  надання адміністративних послуг» Ічнянської міської  ради.
  3. Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.
  4. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі від 12.05.2015 року укладеного з Ічнянською районною спілкою споживчих товариств (кадастровий номер 7421710100:01:001:0540).
  5. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі від 12.05.2015 року укладеного з Ічнянською районною спілкою споживчих товариств (кадастровий номер 7421710100:01:001:0327).
  6. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Івангород Ічнянського району Чернігівської області.
  7. Про припинення договору оренди земельної ділянки, площею 0,0641 га та передачі земельної ділянки у власність гр. Івахну Володимиру Миколайовичу.
  8. Про припинення договору оренди  земельної ділянки  , площею 0,0641 га та передачі земельної ділянки у власність гр. Оношку Олександру Олександровичу.
  9. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Половку Ігорю Володимировичу .
  10. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Ярошенко Наталії Петрівні .
  11. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Ляшенко Світлані Іллівні.
  12. Про припинення договору оренди  земельної ділянки гр. Носку Анатолію Олексійовичу.
  13. Про припинення права постійного користування АТ «Чернігів обленерго».
  14. Про надання дозволу на розроблення   проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крутіковій Наталії Андріївні.
  15. Про надання дозволу на розроблення   проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Власко Олені Володимирівні .
  16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зоцю Петру Івановичу .
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Жадьку Володимиру Петровичу .
  18. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Кіріндасю Володимиру Миколайовичу  .
  19. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кокоші Олександрі Павлівні.
  20. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кокоші Олександрі Павлівні,.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куник Ніні Миколаївні .
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кутовій Олені Андріївні. 
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Радченко Ніні  Іванівні .
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салаті Ніні Володимирівні.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салаті Ніні Володимирівні.
  26. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сироїжко Вадиму Володимировичу.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скотаренку Олександру Анатолійовичу.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тишкевичу Володимиру Олександровичу.
  29. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тищенко Вірі Яківні .
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Требці Василю Анатолійовичу .
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шеменді Юрію Зіновійовичу.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шульзі Лідії Анатоліївні .
  33. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Барсук Валентині Василівні .
  34. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Басанець Миколі Антоновичу .
  35. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бережняку Василю Юхимовичу .
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондар Наталії Володимирівні  .
  37. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Буряку Олександру Володимировичу .
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Буряку Олександру Володимировичу .
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаіббаєвій Тетяні Джамаліддівні.
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галушці Григорію Олександровичу.
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гнідому Михайлу Васильовичу.
  42. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Горбатко Валентині Олександрівні .
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гранкіній Людмилі Петрівні.
  44. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Губару Григорію Варивоновичу.
  45. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Даценко Лідії Михайлівні .
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даценку Миколі Олександровичу  .
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Калініченко Марії Миколаївні.
  48. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Клунку Миколі Олексійовичу
  49. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Кокотюсі Катерині Василівні
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кононенко Олені Миколаївні .
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кутовій Олені Андріївні .
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лаврук Ірині Іванівні.
  53. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Лаврук Ірині Іванівні .
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Литвин Катерині Андріївні.
  55. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Лойко Олександрі Олександрівні .
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маломуж Валентині Миколаївні,
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Могіш Наталії Юріївні.
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Науменку Василю Олександровичу .
  59. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Непиводі Миколі Миколайовичу .
  60. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Отришко Тетяні Петрівні  .
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Панкову Олександру Олександровичу.
  62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Панкову Олександру Олександровичу .
  63. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Пащенко Олені Іванівні .
  64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поп Раїсі Володимирівні.
  65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Прокопенку Владиславу Володимировичу.
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Радіонову Миколі Анатолійовичу .
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченку Олександру Івановичу .
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салаті Михайлу Андрійовичу.
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Ірині Василівні.
  70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скочко Людмилі Миколаївні.
  71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сутулі Вірі Миколаївні.
  72. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Топтун Олені Василівні.
  73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Требці Олександру Іллічу.
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Требці Олександру Іллічу.
  75. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Федоровській Людмилі Миколаївні,
  76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хільчевській Тетяні Петрівні.
  77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хільчевській Тетяні Петрівні .
  78. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чайці Валентині Василівні.
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чушку Миколі Миколайовичу.
  80. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Чубу Миколі Миколайовичу.
  81. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Чугуєвському Віктору Георгійовичу .
  82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шилу Анатолію Петровичу.
  83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шило Валентині Олексіївні.
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шугай Олені Василівні.
  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шульженку Сергію Анатолійовичу .
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яременку Миколі Андрійовичу .
  87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабичу Валерію Володимировичу,.
  88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волобую Дмитру Олександровичу.
  89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кічці Олені Володимирівні.
  90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кічці Сергію Анатолійовичу.
  91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мурашковському Миколі Олександровичу.
  92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нітченко Тетяні Анатоліївні .
  93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Овчаренко Любові Іванівні.
  94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Овчарик Марії Михайлівни.
  95. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Охріменку Олександру Борисовичу .
  96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Требці Вірі Миколаївні .
  97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Требці Ларисі Олександрівні.
  98. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Третяк Тамарі Ігорівні .
  99. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шкібтану Спартаку Спартаковичу.
  100. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даценку Олександру Ігоровичу.
  101. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пабат Марині Валеріївні.
  102. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пабат Надії Григорівні.
  103. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жернокльов Лідії Михайлівні.
  104. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жовтобрюху Олександру Вікторовичу.
  105. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смілику Віталію Миколайовичу.
  106. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смілик Ярославі Олександрівні.
  107. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченко Світлані Миколаївні .
  108. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яцеленко Вікторії Віталіївні.
  109. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дегтяренку Миколі Васильовичу .
  110. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дегтяренку Раїсі Іванівні .
  111. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапцю Андрію Андрійовичу .
  112. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапцю Віті Вікторівні  .
  113. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапцю Олександру Андрійовичу .
  114. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пархоменко Інні Миколаївні .
  115. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Удовик Анні Володимирівні .
  116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Удовик Володимиру Івановичу .
  117. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Удовик Яні Володимирівні.
  118. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщу Анатолію Васильовичу.
  119. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщ Надії Григорівні  .
  120. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщ Надії Панасівні .
  121. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщ Світлані Анатоліївні  .
  122. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбатко Любові Петрівні .
  123. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горох Любові Олександрівні.
  124. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жадьку Сергію Миколайовичу.
  125. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лисогор Валентині Андріївні.
  126. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лисогор Ользі Анатоліївні .
  127. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Майдану Борису Івановичу .
  128. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Онбінській Наталії Михайлівні .
  129. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Онбінському Олександру Васильовичу .
  130. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Опанасенко Ніні Олексіївні .
  131. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яцелі Тарасу Івановичу.
  132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Большуну Ігорю Володимировичу .
  133. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Демиденку Олександру Феодосійовичу .
  134. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пономаренку Павлу Вікторовичу  .
  135. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ребенку Роману Петровичу  .
  136. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Туряниці Василю Васильовичу .
  137. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабаку Анатолію Івановичу  .
  138. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабак Юлії Анатоліївні .
  139. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боженко Юлії Володимирівні .
  140. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Верьовкіній Надії Олександрівні .
  141. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Денисенко Анні Сергіївні,.
  142. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Довбні Вірі Михайлівні,.
  143. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Забіяці Сергію Степановичу.
  144. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Калашнік Тамарі Миколаївні  .
  145. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каплюк Ользі Володимирівні .
  146. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кириченко Тетяні Володимирівні .
  147. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клейноцькій Людмилі Миколаївні  .
  148. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Клейноцькому Миколі Віталійовичу .
  149. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клунку Олександру Віталійовичу .
  150. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клунко Роксолані Юріївні  .
  151. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваль Катерині Іллівні .
  152. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковбасі Юлії Вадимівні .
  153. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Комялову Григорію Давидовичу .
  154. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корнієць В’ячеславу Валерійовичу  .
  155. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кутовому Андрію Вікторовичу  .
  156. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лукіянчук Любові Іванівні   .
  157. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миколенко Вікторії Миколаївні  .
  158. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миколенку Миколі Миколайовичу  .
  159. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мідько Тетяні Сергіївні  .
  160. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Млинцю Володимиру Григоровичу.
  161. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Москаленку Миколі Михайловичу .
  162. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Науменко Ані Вікторівні  .
  163. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Обитоцькій Юлії Григорівні .
  164. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Обитоцькому Юрію Анатолійовичу .
  165. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Обитоцькій Людмилі Станіславівні .
  166. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Панченко Аліні Борисівні .
  167. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пашку Генадію Анатолійовичу .
  168. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пащенко Наталії Миколаївні  .
  169. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пелешук Любові Миколаївні .
  170. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пітьку Івану Дмитровичу  .
  171. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Половку Миколі Миколайовичу.
  172. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Прохорській Юлії Анатоліївні  .
  173. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смолці Юлії Миколаївні.
  174. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степановій Катерині Сергіївні  .
  175. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шепелявій Людмилі Миколаївні  .
  176. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шепелявому Дмитру Сергійовичу  .
  177. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щербіні Євгену Леонідовичу   .
  178. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щербіні Ігорю Євгеновичу  .
  179. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Щербіній Ірині Олександрівні  .
  180. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борисовій Валерії Олександрівні  .
  181. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борисовій Людмилі Олександрівні  .
  182. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гужовській Вікторії Миколаївні  .
  183. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Демченко Тетяні Володимирівні .
  184. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дубченко Ларисі Віталіївні   .
  185. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лесовому Юрію Григоровичу  .
  186. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартиненку Ігорю В’ячеславовичу .
  187. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салаті Миколі Олександровичу .
  188. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Христюку Костянтину Олександровичу.
  189. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Христюк Оксані Олександрівні .
  190. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шкібтан Надії Павлівні.
  191. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гвоздь Вікторії В’ячеславівні.
  192. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гвоздю Дмитру Григоровичу .
  193. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тимошенку Володимиру Івановичу.
  194. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тимошенко Світлані Григорівні  .
  195. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трейзубу Олегу Віталійовичу.
  196. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Алфьоровій Людмилі Павлівні  .
  197. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Веретеннику Олександру Миколайовичу .
  198. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Веретеннику Сергію Миколайовичу.
  199. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбі Марині Станіславівні  .
  200. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гуковій Світлані Миколаївні .
  201. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заваді Наталії Миколаївні .
  202. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ігнатенку Ігорю Павловичу.
  203. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковальовській Ользі Іванівні.
  204. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Койді Костянтину Анатолійовичу .
  205. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Компанченко Світлані Юріївні .
  206. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Литвиненко Марині Миколаївні .
  207. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мірошниченку Олегу Олександровичу.
  208. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мітелю Валерію Миколайовичу.
  209. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщук Олександрі Євгеніївні.
  210. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщуку Олегу Євгенійовичу .
  211. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рак Ніні Миколаївні .
  212. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ромашко Ларисі Миколаївні .
  213. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салу Олександру Петровичу .
  214. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Свириду Євгену Івановичу .
  215. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сисоєву Олександру Михайловичу  .
  216. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Швидченко Інні Миколаївні .
  217. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченко Оксані Миколаївні .
  218. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шкляру Олександру Сергійовичу  .
  219. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбач Ользі Анатоліївні  .
  220. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дзісько Вірі Єгорівні .
  221. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дзіську Олександру Петровичу  .
  222. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лойко Олександрі Олексіївні  .
  223. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семиліт Євгенію Миколайовичу .
  224. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сєрик Ользі Петрівні  .
  225. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тяпкіну Генадію Вікторовичу .
  226. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черевко Тетяні Василівні .
  227. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченко Євдокії Іванівні .
  228. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченку Михайлу Миколайовичу.
  229. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченко Юлії Михайлівні .
  230. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Євдокименко Карині Сергіївні.
  231. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мірошниченко Надії Іванівні  .
  232. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Омельченко Валентині Миколаївні .
  233. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Панахну Роману Валерійовичу .
  234. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Панахно Світлані Борисівні  .
  235. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шепиленко Людмилі Іванівні .
  236. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глушко Вірі Василівні .
  237. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глушку Григорію Івановичу .
  238. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глушку Олександру Григоровичу.
  239. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глушку Станіславу Григоровичу.
  240. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Давиденко Ганні Миколаївні .
  241. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івахну Анатолію Дмитровичу.
  242. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івахно Валентині Миколаївні.
  243. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сеньку Віталію Петровичу .
  244. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурмі Андрію Михайловичу.
  245. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зігорі Володимиру Дмитровичу.
  246. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Романову Михайлу Івановичу.
  247. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сорокун Ользі Володимирівні.
  248. Про затвердження технічної  документації   із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Бикодір Софії  Олексіївні .
  249. Про затвердження технічної  документації   із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Бурбурському Володимиру Володимировичу.
  250. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурмі Андрію Михайловичу .
  251. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості)    гр. Кліщу Михайлу Миколайовичу.
  252. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кондрі Віталію Григоровичу .
  253. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості)    гр. Мартиненко Ользі Іванівні  .
  254. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості)    гр. Матулевич Марині Георгіївні.
  255. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.Мочаловій Тамарі Іванівні.
  256. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Онопрієнко Ользі Іванівні та гр..Онопрієнку Сергію Олександровичу.
  257. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Сологуб Гульнарі Соматівні.
  258. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Стрільчук Галині Іванівні.
  259. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Фастовцю Олександру  Миколайовичу.
  260. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення межземельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Чернезі  Ганні Григорівні.
  261. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення межземельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Шапурді  Світлані  Василівні.
  262. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення межземельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Шаш Марії Василівні.
  263. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Кривенку Павлу Петровичу.
  264. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Кривенку Павлу Петровичу.
  265. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нестеренку Сергію Олександровичу.
  266. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.  Лисогор Марії Іванівні.
  267. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.  Міщенку Івану Афанасійовичу.
  268. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.  Сластьону Віталію Степановичу.
  269. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.  Хотіню Миколі Миколайовичу.
  270. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.  Хоменко Катерині Петрівні.
  271. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.  Бондаренко Ніні Григорівні.
  272. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.  Шадурі Наталії Миколаївні.
  273. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Башуку Олександру Євгеновичу.
  274. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондарю Івану Івановичу.
  275. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Булатовій Надії Олексіївні.
  276. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Булатовій Надії Олексіївні.
  277. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Буряку Миколі Івановичу.
  278. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галушко Валентині Миколаївні.
  279. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галушко Людмилі Олександрівні.
  280. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гижі Валентині Прокопівні .
  281. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горобей Валентині Андріївні.
  282. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горобею Сергію Олександровичу.
  283. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гук Людмилі Жанівні .
  284. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коленко Наталії Володимирівні.
  285. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривоносу Миколі Михайловичу.
  286. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олешко Валентині Олександрівні.
  287. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олешко Валентині Олександрівні.
  288. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченку Анатолію Григоровичу.
  289. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сороці Ніні Корніївні .
  290. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Турчину Володимиру Іллічу.
  291. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Христюк Вікторії Анатоліївні .
  292. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шуту Ярославу Вікторовичу .
  293. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Радченко  Ніні Іванівні.
  294. Про  Програму фінансової підтримки районної ради ветеранів на 2020 рік
  295. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки в с.Ольшана.
  296. Про продаж земельної ділянки гр.Бондарю Олександру Петровичу.
  297. Поіменне голосування