Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 30 жовтня 2020 року

21-10-2020

Дізнатися більше...

  1. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 18.12.2019 року «Про міський бюджет на 2020 рік».
  2. Про розірвання договорів оренди не витребуваних паїв.
  3. Про продовження терміну дії рішень Ічнянської міської ради.
  4. Про скасування рішень виконавчого комітету Ічнянської міської ради.
  5. Про внесення змін до рішень Ічнянської міської ради сьомого скликання.
  6. Про продовження терміну дії рішення ТОВ АП «Славутич-ЛТД».
  7. Про затвердження технічної документації із  землеустрою   щодо поділу  земельної ділянки ТОВ «ФК «Сінком-Ічня».
  8. Про внесення змін до рішення третьої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання № 146 – VII від  20.09.2018 року  «Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам м Ічня ».
  9. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Бушуєву Владиславу Ігоровичу .
  10. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Коломієць Любові Олексіївні .
  11. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Селюх Ніні Миколаївні .
  12. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Селюх Ніні Миколаївні.
  13. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Глушко Наталії Іванівни.
  14. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Гуріну Євгену Миколайовичу.
  15. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Кубарку Миколі Михайловичу.
  16. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Смілик Ніні Олександрівні.
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мещенінець Володимиру Анатолійовичу.
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Артюх Таїсії Дмитрівні.
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Башук Ніні Йосипівні .
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глущенко Вірі Іванівні.
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Руденко Карині Юріївні.
  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Біленко Вікторії Юріївні.
  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Біленку Олексію Петровичу .
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бірюковій Ользі Миколаївні. 
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Близнюк Ганні Василівні.
  26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власністьгр. Бойко Ганні Іванівні.
  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Болоховець Марії Олексіївні.
  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ігнатенку Валентину Миколайовичу.
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Руденку Антону Юрійовичу.
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іову Михайлу Валерійовичу .
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рудніку Миколі Макаровичу .
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дьоміну Максиму Володимировичу.
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бруханді Тетяні Миколаївні.
  34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вірі Валентині Миколаївні.
  35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волкович Аллі Миколаївні.
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаврись Катерині Миколаївні.
  37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаврись Миколі Олександровичу.
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаврись Надії Михайлівні.
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаврись Олександру Феодосійовичу.
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галічу Євгену Олександровичу.
  41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. гр. Горобей Миколі Івановичу.
  42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Дяченку Миколі Івановичу.
  43. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі у власність гр.Заваді Михайлу Миколайовичу .
  44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каукіній Світлані Анатоліївні.
  45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клунко Валентині Петрівні.
  46. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клунку Миколі Миколайовичу.
  47. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Компанченку Анатолію Михайловичу.
  48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Компанченку Анатолію Михайловичу.
  49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кондрацькому Анатолію Артемовичу .
  50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Ганні Іванівні.
  51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменко Валентині Іванівні.
  52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Люльці Любові Олександрівні.
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мариничу Сергію Степановичу.
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Медвідь Лілії Миколаївні.
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Моренець Ніні Петрівні.
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Музиченко Людмилі Олександрівні.
  57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Омельченко Аліні Миколаївні.
  58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Омельченко Аліні Миколаївні.
  59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Опанасенку Володимиру Івановичу.
  60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Романяк Ользі Іванівні.
  61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шнип Надії Іванівні.
  62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Романяку Олександрович Янович.
  63. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапенку Миколі Михайловичу.
  64. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапенко Тамарі Олексіївні.
  65. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапенко Тамарі Олексіївні.
  66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пархоменку Миколі  Олександровичу.
  67. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петрусі Валентині Володимирівні.
  68. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петрусі Людмилі Михайлівні.
  69. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилипенку Григорію Миколайовичу.
  70. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сквирі Миколі Степановичу.
  71. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степашко Марії Олегівні.
  72. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сурай Оксані Борисівні.
  73. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Топтуну Анатолію Михайловичу.
  74. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тримпол Валерію Анатолійовичу.
  75. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тримпол Тетяні Василівні.
  76. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Устименку Олегу Андрійовичу.
  77. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федоренко Ельвірі Вікторівні.
  78. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хоменку Миколі Івановичу.
  79. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хоменку Олександру Васильовичу.
  80. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шадурі Наталії Олександрівні.
  81. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шемідьку Володимиру Дмитровичу.
  82. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрченко Ірині Григорівні .
  83. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Панову Артему Олександровичу.
  84. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Панова Алла Олександрівна.
  85. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бакликову Миколі Володимировичу.
  86. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безcмертному Миксиму Анатолійовичу.
  87. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дубровій Оксані Анатоліївні.   
  88. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жадько Світлані Вікторівні. 
  89. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кураш Катерині Миколаївні.   
  90. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Луковині Ользі Миколаївні.  
  91. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнику Анатолію Олександровичу.  
  92. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельник Лідії Іванівні.
  93. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Музиченко Світлані Іванівні. 
  94. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Музиченку Юрію Олексійовичу.  
  95. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Павленку Миколі Васильовичу
  96. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Перепуст Ірині Іванівні.
  97. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Перепусту Станіславу Анатолійовичу.    
  98. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Продану Андрію Олександровичу. 
  99. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скрипці Ользі.
  100. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бакликовій Наталії Василівні.
  101. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойку Роману Ігоровичу.
  102. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаврсь Уляні Ігнатівні. 
  103. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діденко Антоніні Петрівні.
  104. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діденку Генадію Анатолійовичу.
  105. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жадьку Миколі Олексійовичу.
  106. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кубрановій Валентині Михайлівні.       
  107. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Музиченку Олексію Миколайовичу.    
  108. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мурашовській Оксані Тахіровні.       
  109. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мурашковському Олександру Васильовичу.  
  110. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Підгайній Ніні Михайлівні.       
  111. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Продан Жанні Олексіївні.    
  112. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скрипці Володимиру Григоровичу.
  113. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чемерису Олегу Валерійовичу.  
  114. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленко Катерині Михайлівні.
  115. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленко Марії Кузьмівні.
  116. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марченко Валентині Данилівні.
  117. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марченко Ганні Андріївні.
  118. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленку Миколі Олексійовичу.
  119. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленку Олексію Григоровичу.
  120. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленку Сергію Олексійовичу .
  121. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шконді Аліні Миколаївні.
  122. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шконді Галині Петрівні.
  123. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шконді Миколі Васильовичу.
  124. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бережняку Миколі  Олександровичу.
  125. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бутурлиму Олександру Івановичу.
  126. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Губенко Валентині Борисівні.
  127. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Дирді Надії Іванівні.
  128. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Дирді Світлані Іванівні.
  129. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Дирді Юрію Петровичу.
  130. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Жежері Миколі Федоровичу.
  131. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кот Світлані Анатоліївні.
  132. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кубрак Лідії Василівні.
  133. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кубрак Людмилі Іванівні.
  134. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Немченку Дмитру Вікторовичу.
  135. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Овчарику Миколі Григоровичу.
  136. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Рою Віктору Борисовичу.
  137. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Рой Світлані Вікторівні.
  138. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Тугаровій Ірині Сергіївні.
  139. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Федорцовій Любові Петрівні.
  140. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Філяс Руслані Ігорівні.
  141. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Філясу Сергію Вікторовичу.
  142. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Чивільовій Ларисі Михайлівні.
  143. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шелудько Ларисі Миколаївні.
  144. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Щербак Вірі Павлівні.
  145. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Ярмоленко Олександрі Михайлівні.
  146. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бабич Любові Михайлівні.
  147. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бодяк Лідії Вікторівні.
  148. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Коту Юрію Анатолійовичу.
  149. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Нетребі Світлані Дмитрівні.
  150. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сафіну Василю Михайловичу.
  151. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сільченко Любові Василівні.
  152. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Скоробагатько Надії Михайлівні.
  153. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Фрей Ярославі Іванівні.
  154. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Баюрі Наталії Олександрівні.
  155. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Васильченко Інні Сергіївні.
  156. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Галушці Олександру Григоровичу.
  157. Про передачу земельної ділянки у власність  гр. Гордеєвій Наталії Миколаївні.  
  158. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Гребенюк Юлії Анатоліївні.
  159. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Власко Олесі Вадимівні.
  160. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Клименку Віталію Петровичу.
  161. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Клименко Лідії Михайлівні, та гр.. Швецовій Людмилі  Миколаївні.
  162. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Ковтун Ользі Дмитрівні.
  163. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Кузьменку Івану Івановичу.
  164. Про передачу земельної ділянки у власність  гр. Кусенко Юлії Фатавіївні .
  165. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мажному Олександру Матвійовичу.
  166. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мажному Олександру Матвійовичу.
  167. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Мазуру Олександру Олексійовичу. 
  168. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Малишу Миколі Миколайовичу.
  169. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Марковській Лідії Олексіївні.
  170. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марусичу Леоніду Олександровичу.
  171. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Остапцю Андрію Андрійовичу .   
  172. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Остапцю Володимиру Івановичу.
  173. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пабату Олександру Анатолійовичу.
  174. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Половиннику Віталію Кузьмовичу. 
  175. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Прокофієву Василю Борисовичу.
  176. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Рахнію Олександру Анатолійовичу.
  177. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Рахній Тетяні Володимирівні.
  178. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рогінському Валерію Григоровичу.
  179. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченку Олександру Віталійовичу.
  180. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Савченку Олександру Івановичу .
  181. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Саранчуку Юрію Григоровичу.
  182. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Сидоренко Ніні Володимирівні.
  183. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скляру Олександру Дмитровичу.
  184. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фаленкову Сергію Юрійовичу.
  185. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі  ( на місцевості )    гр. Фурсі Олексію Анатолійовичу.
  186. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Фурсі Олексію Анатолійовичу.
  187. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Харченко Тетяні Василівні.   
  188. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Черненку Володимиру Петровичу. 
  189. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі  ( на місцевості )  гр. Яжевській Олександрі Олексіївні. 
  190. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бондарю Олександру Петровичу.
  191. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Ємцю Володимиру Петровичу.
  192. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чабану Григорію Петровичу .
  193. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Ткаченко Маргариті Ігорівні.
  194. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Топтуну Михайлу Івановичу.
  195. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Багмету Миколі Васильовичу.
  196. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Багмет Альоні Володимирівні.
  197. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ільченку Анатолію Матвійовичу.
  198. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Литвиненку Михайлу Івановичу.
  199. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутенку Володимиру Васильовичу.
  200. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Роліку Петру Петровичу.
  201. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хист Тетяні Степанівні.
  202. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глазуновій Людмилі Миколаївні.
  203. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мариничу Юрію Степановичу.
  204. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ведмідю Василю Миколайовичу.
  205. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ільченку Сергію Миколайовичу.
  206. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Кокоші Олені Анатоліївні.
  207. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкиу власність гр. Кобищі Сергію Пантелеймоновичу.
  208. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Міщенку Миколі Сергійовичу.
  209. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенець Ніні Григорівні.
  210. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Красавіній Ганні Миколаївні.