ПРОТОКОЛ № 33 ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ та РАЙОННОЇ КОМІСІЇ з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

02-11-2020

Дізнатися більше...

« 02 » листопада 2020 року                                                  м. Ічня

Головував: голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій Бондар О.І. та голова  районної  державної  адміністрації Рябчун В.М.

Присутні : члени комісії (за окремим списком)

Слухали:

 Про  виконання  заходів щодо  запобігання  розповсюдженню коронавірусної  інфекції  на території   Ічнянської міської ради

(Виступили: Бондар О.І., Христюк В.В., Кутова Т.М., Павлов П.А., Мироненко С.М.)

За результатом доповідей та враховуючи  рішення позачергового засідання обласної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій (Протокол №44 від 23 жовтня 2020 року), враховуючи  значне  збільшення  захворювання населення громади на COVID-19  комісія вирішила: 

2. Відділу  освіти  Ічнянської  міської  ради :

2.1 В  зв’язку з  підтвердженим  випадком захворюваності працівника на  COVID-19 у закладі  дошкільної освіти № 2 ( ясла-садок)  Ічнянської  міської  ради продовжити карантині  обмеження щодо  роботи  установи  до 09.11.2020 року включно;

2.2. В  зв’язку з  підтвердженим  випадком захворюваності працівника на  COVID-19 у закладі  дошкільної освіти «Антошка» смт. Дружба рекомендувати командиру в/ч А 1479 тимчасово  припинити  роботи  установи  до    09.11.2020 року включно;

              

3. Ічнянському  районному  Управлінню Головного  управління       Держпродспоживслужби  в  Чернігівській області (Мироненку С.М.), Ічнянський ВП Прилуцького ВП ГУНП у Чернігівській області (Прокопець В.М.) забезпечити здійснення  контролю за виконанням обмежень, передбачених для відповідних рівнів епідемічної небезпеки, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним  поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», особливо в місцях можливого  скупчення  людей, закладах  громадського  харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та  непродовольчими товарами, ринках, у громадському  транспорті тощо.

                                                               На  час дії   карантинних  заходів           

 4. Спеціалісту 1 категорії (з комп’ютерного та  програмного забезпечення) організаційного відділу  міської ради (Савчак В.І. )

-розмістити на сайті Ічнянської райдержадміністрації та міської ради протокол №   33   від  02.11 .2020р. позачергового засідання міської та районної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій.

                                                                                           Невідкладно

 

5. Контроль за виконанням рішення комісії з цього питання покласти на   першого заступника міського  голови з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради (Бондар О.І.)

 

Голова міської комісії

з питань ТЕБ та НС                                                   О.І. Бондар

 

Голова  районної

державної  адміністрації                                           В.М. Рябчун