Проекти рішень засідання виконавчого комітету від 18 листопада 2020 року

03-11-2020

Дізнатися більше...

  1. Про надання дозволу на видалення зеленого насадження в с. Щурівка по  вул. Молодіжна, 9 А.
  2. Про надання дозволу на видалення зеленого насадження в м. Ічня по вул. Бунівка, №63.
  3. Про надання дозволу на видалення зеленого насадження в с. Ольшана по вул. Революції 1905 р., №51.
  4. Про надання дозволу на видалення зеленого насадження в м. Ічня по вул. Небесної сотні (на території кладовища).
  5. Про розгляд листа ПрАТ «Ічнянський Райагропостач».
  6. Про надання дозволу гр. Блажівському Миколі Миколайовичу на порушення об’єкту благоустрою в м. Ічня по вул. Чернігівська, 43.
  7. Про надання дозволу гр. Бабічу Сергію Олександровичу на порушення об’єкту благоустрою в м. Ічня по вул. Дрофаня, 30.
  8. Про надання дозволу гр. Целєвій Світлані Дмитрівні на порушення об’єкту благоустрою в м. Ічня по вул. Скоропадських, 6.
  9. Про надання дозволу гр. Кривенку Дмитру Миколайовичу на порушення об’єкту благоустрою в м. Ічня по вул. Білосток, 66.
  10. Про надання дозволу гр. Горовій Аліні Олександрівні на порушення об’єкту благоустрою в с. Іржавець по вул. Т.Шевченка, 43.
  11. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
  12. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний ямковий ремонт проїзної частини дороги по вул. Кооперативна с. Ольшана  Ічнянського району Чернігівської області».
  13. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний ямковий ремонт проїзної частини дороги по вул. Швидченка м. Ічня, Чернігівської області».
  14. Про надання одноразової матеріальної допомоги.
  15. Про відшкодування коштів за харчування дітей в ДНЗ «Антошка» смт. Дружба, батьки яких є учасниками Антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил.
  16. Про взяття на квартирний облік для поліпшення житлових умов гр. Решетинської Ангеліни Миколаївни.
  17. Про затвердження протоколу комісії по житлових питаннях при виконавчому комітеті Ічнянської міської ради. 
  18. Про встановлення ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬТЕРНАТИВА»  тарифу на теплову енергію, що  виробляється на  установках з  використанням альтернативних   джерел  енергії, розташованих за адресою: Чернігівська область, Ічнянський район, с.  Іржавець  вул. Шевченка, 65 (опалення Іржавецького   ЗЗСО І-ІІІ ступенів)»».
  19. Про встановлення ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬТЕРНАТИВА» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, розташованих за адресою: Чернігівська область Ічнянський район  с. Дорогинка, вул. Набережна, буд.№3 (опалення ОК «Дорогинський  ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗДО»).
  20. Про встановлення ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬТЕРНАТИВА» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних  джерел енергії, розташованих за адресою: Чернігівська область, Ічнянський район, с. Гужівка, вул. Шкільна, буд. № 26 (опалення Гужівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів»).
  21. Про встановлення ФОП Денисенку Костянтину Івановичу тарифу на теплову енергію, що виробляється  на установках з використанням альтернативних джерел енергії, розташованих за адресою: м. Ічня, вул. Ковалівка, 6 (опалення КЛПЗ «Ічнянська ЦРЛ»).
  22. Про встановлення ФОП Денисенку Костянтину Івановичу тарифу на теплову енергію, що виробляється  на установках з використанням альтернативних джерел енергії, розташованих за адресою: м. Ічня, вул. Ковалівка, 6 (опалення КЛПЗ «Ічнянська ЦРЛ»).
  23. Про встановлення ФОП Ворошилову Руслану Олександровичу тарифу на теплову енергію, для бюджетних установ, що виробляється на установках  з використанням альтернативних джерел енергії за адресою: 16700, Чернігівська область, м. Ічня, вул. Гоголя, буд.№1б (опалення центру культури і дозвілля Ічнянської міської ради).
  24. Про встановлення ФОП Ворошилову Руслану Олександровичу тарифу на теплову енергію для бюджетних установ, що виробляється на установках  з використанням альтернативних джерел енергії за адресою: 16700, Чернігівська область, м. Ічня,  вул. Б.Хмельницького,6.
  25. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ "Центр надання адміністративних послуг" Ічнянської міської ради" виконавчого комітету міської ради.