Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 21 грудня 2020 року

18-12-2020

Дізнатися більше...

  1. Про початок повноважень депутатів Ічнянської міської ради Прилуцького району Чернігівської області
  2. Про регламент Ічнянської міської ради восьмого скликання.
  3. Про внесення змін до рішення першої сесії Ічнянської міської ради від 07 грудня 2020 року № 10-VIII «Про затвердження положення про старосту «Ічнянської міської територіальної громади».
  4. Про затвердження Програми фінансового забезпечення Комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради на 2021 рік.
  5. Про затвердження Програми фінансового забезпечення Комунального некомерційного підприємства «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської ради на 2021 рік.
  6. Про затвердження Програми з діагностики та лікування на території Ічнянської міської територіальної громади інфекції викликаної COVID-19 на 2021-2022 роки.
  7. Про затвердження Програми забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами на 2021-2022 роки.
  8. Про затвердження Програми забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Ічнянської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  9. Про затвердження Програми підтримки учасників Антитерористичної операції, операції Об`єднаних сил та членів сімей загиблих учасників АТО, операції  Об`єднаних сил на 2021-2022 роки.
  10. Про затвердження Програми соціального захисту категорій населення Ічнянської ОТГ на 2021-2023 роки.
  11. Про затвердження Програми надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого, або особі, яка зобов`язалася поховати померлого на 2021-2023 роки.
  12. Про затвердження Програми поховання безрідних та невідомих громадян на 2021-2023 роки.
  13. Про затвердження Програми фінансування утримання та забезпечення діяльності центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді на 2021-2023 роки.
  14. Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2021-2023 роки.
  15. Про затвердження Програми організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти  Ічнянської міської ради на 2021 рік.
  16. Про затвердження Програми фінансового забезпечення закладів дошкільної освіти Ічнянської міської ради на 2021-2023 роки.
  17. Про встановлення  вартості харчування дітей в закладах дошкільної освіти Ічнянської міської ради на 2021 рік.
  18. Про створення юридичної особи Ічнянський Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ічнянської міської ради.
  19. Про внесення змін до структури Ічнянської міської ради.
  20. Про Положення про інформаційний відділ Ічнянської міської ради.
  21. Про внесення змін до рішення другої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання від 18.12.2020 року «Про міський бюджет на 2020 рік». 
  22. Про міський бюджет на 2021 рік. 
  23. Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання  від 13.07.2016 року № 382-VII «Про створення тендерного комітету Ічнянської міської ради» (зі змінами)
  24. Про створення та затвердження персонального складу комісій при виконавчому комітеті міської ради сьомого скликання. 
  25. Про призначення директора комунальної архівної установи «Трудовий архів».
  26. Про продовження дії контракту з Денисенко О.М. 
  27. Про продовження дії контракту з Градуновим Ю.А.
  28. Про початок реорганізації юридичної особи Рожнівська сільська рада шляхом приєднання до Ічнянської міської ради та створення комісії з реорганізації сільської ради. 
  29. Про затвердження актів приймання передачі підприємств, установ, майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Ічнянського району та основних і оборотних засобів від Ічнянської районної ради до комунальної власності Ічнянської міської ради  та на баланс Ічнянської міської ради. 
  30. Про внесення змін до рішення першої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 07 грудня 2020 року № 15-VIII «Про постійні комісії Ічнянської міської ради восьмого скликання та їх кількісний і персональний склад»
  31. Про внесення змін до рішень Ічнянської міської ради сьомого скликання 
  32. Про продовження терміну дії рішень Ічнянської міської ради.
  33. Про скасування рішень виконавчого комітету Ічнянської міської ради 
  34. Про скасування пункту 2 рішення 54 сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання.
  35. Про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди Боженко Юлії Володимирівні.
  36. Про передачу земельних ділянок у власність громадянам.
  37. Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  38. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах. 
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв). 
  40. Про затвердження проектів землеустрою що відведення земельних ділянок у власність громадянам. 
  41. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів. 
  42. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам .
  43. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Романюк Аллі Миколаївні. 
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Романюк Аллі Миколаївні.
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Романюк Аллі Миколаївні.
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Романюк Аллі Миколаївні.
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Романюк Аллі Миколаївні.
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки та передачі земельної ділянки в постійне користування КП ВКГ «Ічень».
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування  на умовах оренди Ічнянському споживчому товариству.
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ПСП «Обрій».
  52. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки в с.Крупичполе.
  53. Про продаж земельної ділянки гр.Чайці Ігорю Володимировичу. 
  54. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки в с.Крупичполе.
  55. Про продаж земельної ділянки гр. Чайці Ірині Володимирівні.
  56. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виготовлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Приватному акціонерному товариству «Ічнянський райагропостач).