ПРОТОКОЛ № 32 ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ та РАЙОННОЇ КОМІСІЇ з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

02-11-2020

Дізнатися більше...

« 29  » жовтня 2020 року                                                м. Ічня

Головував: голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій Бондар О.І. та голова  районної  державної  адміністрації Рябчун В.М.

Присутні : члени комісії (за окремим списком)

Слухали:

 Про  виконання  заходів щодо  запобігання  розповсюдженню коронавірусної  інфекції  на території   Ічнянської міської ради

(Виступили: Бондар О.І., Христюк В.В., Івченко В.І., Павлов П.А., Йовса О.Ю.)

За результатом доповідей та враховуючи  рішення позачергового засідання обласної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій (Протокол №44 від 23 жовтня 2020 року), враховуючи  значне  збільшення  захворювання населення громади на COVID-19  комісія вирішила: 

1. З метою виконання зазначеного завдання та заходів щодо недопущення поширення коронавірусу на  території  Ічнянської міської ради та  враховуючи  «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, додатково до протиепідемічних обмежень, передбачених для «зеленого» та «жовтого» рівнів епідемічної небезпеки, вжити заходів щодо заборони:

1. Прийому   громадян управліннями  та  відділами Ічнянської  міської ради та  Ічнянської районної державної адміністрації .

Контактні  телефони для  консультацій та  довідок:

Ічнянська міська  рада -  (04633)  2-13-49;

Ічнянська  райдержадміністрація - (04633)  2-14-45.

2. Відділу  освіти  Ічнянської  міської  ради,  відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації :

2.1 Продовжити канікули в  закладах  загальної  середньої освіти до 06.11.2020 року включно;

2.2 В  зв’язку з  підтвердженим  випадком захворюваності працівника на  COVID-19 у закладі  дошкільної освіти № 2 ( ясла-садок)  Ічнянської  міської  ради тимчасово  припинити  роботу  установи  до 02.11.2020 року;

2.3 Забезпечити  моніторинг  захворюваності   серед здобувачів освіти  та  вихованців освітніх  закладів.

                                                           На  час дії   карантинних  заходів 

3. Ічнянському  районному  Управлінню Головного  управління       Держпродспоживслужби  в  Чернігівській області (Мироненку С.М.), Ічнянський ВП Прилуцького ВП ГУНП у Чернігівській області (Прокопець В.М.) забезпечити здійснення  контролю за виконанням обмежень, передбачених для відповідних рівнів епідемічної небезпеки, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним  поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», особливо в місцях можливого  скупчення  людей, закладах  громадського  харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та  непродовольчими товарами, ринках, у громадському  транспорті тощо.

                                                               На  час дії   карантинних  заходів   

 4. Спеціалісту 1 категорії (з комп’ютерного та  програмного забезпечення) організаційного відділу  міської ради (Савчак В.І. )

- розмістити на сайті Ічнянської  міської ради  та райдержадміністрації протокол №   32   від  29.11 .2020р. позачергового засідання міської та районної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій.

                                                                                           Невідкладно

5. Контроль за виконанням рішення комісії з цього питання покласти на   першого заступника міського  голови з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради (Бондар О.І.)

Голова міської комісії

з питань ТЕБ та НС                                             О.І. Бондар

Голова  районної

державної  адміністрації                                     В.М. Рябчун