Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 29 грудня 2020 року

24-12-2020

Дізнатися більше...

  1. Про затвердження Програми допомоги хворим на фенілкетонурію на 2021 рік.
  2. Про затвердження Програми забезпечення інвалідів, дітей інвалідів технічними засобами для використання в побутових умовах на 2021-2022 роки.
  3. Про затвердження Програми забезпечення адаптованими молочними сумішами дітей народжених від ВІЛ – інфікованих матерів на 2021 рік.
  4. Про затвердження Програми забезпечення житлом медичних працівників КНП «Ічнянський ЦПМСД» Ічнянської міської ради на 2021-2022 роки
  5. Про затвердження Програми з інфекційного контролю в КНП «Ічнянський ЦПМСД» Ічнянської міської ради на 2021 рік.
  6. Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на території Ічнянської міської ради на 2021 рік.
  7. Про затвердження Переліку першого та другого типу об`єктів комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду.
  8. Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ» на передачу в оренду майна комунальної власності.
  9. Про внесення змін до рішення сорок восьмої сесії Ічнянської міської ради від 26.05.2020 року №4201-VII «Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ічнянської міської ради та затвердження Положення про нього».
  10. Про структуру Ічнянської міської ради.
  11. Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ічнянської міської ради".
  12. Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради.
  13. Про безоплатне прийняття до комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади автомобіля ВАЗ-21214 ЗНГ 2007 року випуску шасі номер ХТА21214071840664 із спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Ічнянського району./a>
  14. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.
  15. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадян в межах населених пунктів для індивідуального садівництва.
  16. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  17. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.
  18. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для індивідуального садівництва.
  19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.
  21. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  22. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування із земель запасу комунальної власності.