Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 26 січня 2021 року

16-01-2021

Дізнатися більше...

  1. Про затвердження міської Програми по забезпеченню службовим житлом медичних працівників Комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради на 2021 - 2022 роки.
  2. Про затвердження Програми забезпечення функціонування підприємств, що виконують та/або надають житлово-комунальні послуги на території Ічнянської міської територіальної громади на 2021 рік.
  3. Про затвердження Програми «Безпечне місто та профілактика правопорушень на 2021 рік». 
  4. Про затвердження Програми культурно-мистецьких заходів на території Ічнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  5. Про затвердження Програми фінансування утримання та забезпечення діяльності Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ічнянської міської ради на 2021-2023 роки.
  6. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 21 грудня 2020 року № 42-VIII «Про міський бюджет на 2021 рік».
  7. Про розгляд клопотання Квартиро-експлуатаційного відділу м.Чернігів.
  8. Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ» на передачу в оренду майна комунальної власності.
  9. Про надання КП «Ічнянське ВУЖКГ» дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.
  10. Про затвердження Положення «Про сектор архітектури та містобудування» Ічнянської міської ради.
  11. Про набуття повноважень щодо державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.
  12. Про затвердження структури Комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради.
  13. Про затвердження старости.
  14. Про продовження строку дії контракту із Денисенко О.М.
  15. Про внесення змін до структури дошкільного навчального закладу №3.
  16. Про надання згоди на відчуження майна комунальної власності.
  17. Про надання згоди на відчуження медичного обладнання.
  18. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад.
  19. Про план роботи Ічнянської міської ради на 2021 рік.
  20. Про розірвання договору оренди.
  21. Про призначення директора Комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради.
  22. Про затвердження структури Комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради
  23. Про затвердження передавального акту комісії з реорганізації Рожнівської сільської ради.
  24. Про передачу в оперативне управління та господарське відання нерухомого майна.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель під польовими дорогами.
  26. Про внесення змін до рішень Ічнянської міської ради сьомого скликання.
  27. Про внесення змін до рішення сорок восьмої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання № 4227–VII від 26.05.2020 року «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ФГ «Кубрак».
  28. Про продовження терміну дії рішень Ічнянської міської ради.
  29. Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток паїв.
  30. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.
  31. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для індивідуального садівництва.
  32. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.
  33. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для індивідуального садівництва.
  34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ «Іржавецькій макаронній фабриці».
  35. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.
  36. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для індивідуального садівництва.
  37. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в межах населених пунктів.
  38. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.
  39. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для індивідуального садівництва.
  40. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв).
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ФГ «Реп’ях Агро».
  42. Про проведення земельних торгів в формі аукціону.
  43. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  44. Про розірвання договору оренди не витребуваного паю.
  45. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди  ТОВ «ПРИЛУКИ – ГАРАНТБУД»
  46. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди  ТОВ «ПРИЛУКИ – ГАРАНТБУД».