Рішення сьомої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 02 березня 2021 року

02-03-2021

Дізнатися більше...

Протокол засідання 7 сесії 8 скликання

1. Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку, на 2021 рік.

2. Про затвердження Програми «Шкільний автобус» на 2021-2022 рік. 

3. Про затвердження Програми «Забезпечення виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на території Ічнянської міської  ради» на 2021 рік. 

4. Про затвердження Програми «Компенсаційні виплати на пільговий проїзд залізничним транспортом окремим категоріям громадян на 2021 рік».

5. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії восьмого скликання №30-VIII від 21.12.2020 року «Про затвердження Програми соціального захисту окремих категорій населення Ічнянської ОТГ на 2021-2023 роки». 

6. Про звіт щодо виконання міського бюджету за 2020 рік. 

7. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії Ічнянської міської  ради восьмого скликання від 21 грудня 2020 року № 42-VIII «Про міський бюджет на 2021 рік». 

8. Про норматив відрахування частини прибутку для підприємств комунальної власності, що знаходяться в підпорядкуванні міської ради, на 2021 рік.

9. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік. 

10. Про внесення змін до структури Ічнянської міської ради.

11. Про надання Державному підприємству «Прилуцьке лісове господарство» дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Чернігівської області.

12. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади.

13. Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати на 2021 рік, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів.

14. Про надання КП «Ічнянське ВУЖКГ» дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.

15. Про збільшення розміру статутного капіталу та затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства водо каналізаційного господарства «Ічень» Ічнянської міської ради Чернігівської області.

16.Про виготовлення гербової печатки старости сіл Рожнівка, Довбні, Максимівка Ічнянської міської ради.

17. Про скасування рішень Ічнянської міської ради.

18. Про внесення змін до рішень Ічнянської міської ради сьомого та восьмого скликання.

19. Про виправлення технічної помилки, допущеної у рішенні другої (позачергової) сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 21.12.2020 року № 60 –VІII «Про затвердження проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів».

20. Про виправлення технічної помилки, допущеної у рішенні п’ятдесят першої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання від 24.07.2020 року № 5129 – VII  «Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості ) гр. Стрільчук Галині Іванівні».

21. Про виправлення технічної помилки, допущеної у рішенні п’ятдесят першої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання від 24.07.2020 року № 5124 – VII «Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості ) гр. Мартиненко Ользі Іванівні». 

22. Про внесення змін до рішень Ічнянської міської ради восьмого скликання.

23. Про внесення змін до рішення п’ятдесят першої (позачергової) сесіїІчнянської міської ради сьомого скликання № 4875 – VІІ від 24 липня 2020 року.

24. Про внесення змін до рішення п’ятдесят першої (позачергової) сесіїІчнянської міської ради сьомого скликання № 4876 – VІІ від 24 липня 2020.

25. Про припинення договору оренди  земельної ділянки  від 15.09.2015 року Ічнянської районної спілки споживчих товариств.

26. Про припинення договору оренди  земельної ділянки  від 10.03.2015 року гр. Олексійченка Олега Миколайовича.

27. Про припинення договору орендиземельної ділянкивід 12.03.2020 року гр. Сакуна Володимира Івановича.

28. Про продовження терміну дії рішень Ічнянської міської ради.

29. Про надання дозволу на розроблення технічної  документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) АТ «Чернігівобленерго».

30. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

31. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для індивідуального садівництва.

32. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

33. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для індивідуального садівництва

34. Щодо погодження облаштування тимчасової біотехнічної споруди.

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди    ПП «Агро-Трейдер»).

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду ПОСП «Жадьківське».

37. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дочірньому підприємству "Агроспецсервіс"ТОВ "Агроавтоінвест".

38. Про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки ФГ «Граніт» та передачу земельних ділянок у власність громадянам.

39. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  межників  земельних   ділянок в  натурі  (на місцевості)  земельних часток паїв.

40. Про передачу земельних   ділянок у власність  громадянам.

41. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

42. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди)  Остапцю Василю Івановичу.

44. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі(на місцевості) земельних часток (паїв).

45. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

46. Про затвердження проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для індивідуального садівництва.

47. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

48. Про передачу в користування на умовах оренди земельних ділянок під проектно-польовими дорогами ПП «Гмирянське».

49. Про порушення клопотання перед Прилуцькою районною радою щодо безоплатної передачі майна, яке знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Прилуцького району до комунальної влісності Ічнянської міської територіальної громади.

50. Про затвердження Програми розвитку Ічнянської територіальної громади на 2021 рік.

51. Про затвердження передавального акта.

Поіменне голосування