Рішення восьмої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 09 квітня 2021 року

09-04-2021

Дізнатися більше...

Протокол засідання 8 сесії 8 скликання

1. Про затвердження Програми розвитку галузі культури Ічнянської територіальної громади на 2021-2023 роки.

2. Про внесення змін до рішення шостої (позачергової) сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання від 27 квітня 2018 року №348-VII «Про створення відділу культури і туризму Ічнянської міської ради».

3. Про внесення змін до рішення сорок першої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання від 10 грудня 2019 року № 3172-VII «Про затвердження базової мережі закладів культури Ічнянської об’єднаної територіальної громади».

4. Про безоплатне прийняття майна до комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади.

5. Про внесення змін до рішення шостої позачергової сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 02 лютого 2021 року №151-VIII «Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим категоріям громадян за послуги зв’язку на 2021 рік».

6. Про затвердження структури Комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради.

7. Про затвердження Положення переліку та вартості платних соціальних послуг комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради.

8. Про встановлення вартості харчування громадян, що перебувають  на обслуговуванні у відділенні стаціонарного догляду для постійного, або тимчасового проживання, комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг» Ічнянської міської ради на 2021 рік.

9. Про внесення змін до рішення третьої позачергової сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 29 грудня 2020 року № 83-VIII «Про затвердження Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду».

10. Про надання КП «Ічнянське ВУЖКГ» дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.

11. Про надання КП «Ічнянське ВУЖКГ» дозволу на укладання договору оренди майна комунальної власності.

12. Про затвердження акту інвентаризації мережі водопостачання в с. Гмирянка.

13. Про прийняття до комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади об’єкта нерухомого майна.

14. Про затвердження акту приймання - передачі мережі водопостачання в с.Гмирянка.

15. Про передачу в господарське відання КП ВКГ «Ічень» об’єкта нерухомого майна.

16. Про припинення права оперативного управління та закріплення об’єкта комунальної власності  міської ради на праві господарського відання.

17. Про затвердження Статуту КНП «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» у новій редакції.

18. Про затвердження тарифів на платні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Ічнянська  міська лікарня» Ічнянської міської ради.

19. Про внесення змін до рішення сьомої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 02 березня 2021 року № 203-VIII «Про затвердження Програми розвитку Ічнянської територіальної громади на 2021 рік».

20. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 21 грудня 2020 року № 42-VIII «Про міський бюджет на 2021 рік» (код бюджету 2252400000).

21. Про затвердження Переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок не сільськогосподарського призначення, право оренди яких підлягає продажу в  2021 році

22. Про розроблення документації із землеустрою на земельні ділянки комунальної власності Ічнянської міської ради, призначені для продажу права оренди  на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами.

23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (кадастровий номер 7421785600:01:000:0097).

24. Про поновлення договору оренди землі.

25. Про поновлення договору оренди землі.

26. Про поновлення договору оренди землі.

27. Про припинення договору оренди земельної ділянки від 16.09.2016 року №977170274217.

28. Про припинення договору оренди земельної ділянки ПОСП «Жадьківське».

29. Про припинення договору оренди земельної ділянки ПОСП «Жадьківське».

30. Про розірвання договорів оренди не витребуваних паїв.

31. Про скасування рішень Ічнянської міської ради.

32. Про продовження терміну дії рішень Ічнянської міської ради.

33. Про внесення змін до рішень Ічнянської міської ради сьомого та восьмого скликання.

34. Про затвердження Переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу в 2021 році.

35. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м. Ічня. 

36. Про припинення права постійного користування землею та передача земельної ділянки в користування на умовах оренди.

37. Про передачу земельних ділянок у власність громадянам.

38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток паїв.

39. Про надання дозволу на розроблення проекту щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Твердовському Сергію Юрійовичу.

40. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

41. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для індивідуального садівництва.

42. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Шуту Віктору Івановичу.

44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Бутенку Миколі Григоровичу.

45. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

46. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для індивідуального садівництва.

47. Про  затвердження  технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв).

48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди)гр. Клименку Олександру Миколайовичу.

49. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Омельченко Аліні Миколаївні.

50. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

51. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

52. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність   громадянам за межами населених пунктів для індивідуального садівництва.

53. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для індивідуального садівництва.

54. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) Марченку Юрію Володимировичу.

56. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства. 

 

Поіменне голосування