Протокол №8 Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

14-04-2021

Дізнатися більше...

 

«14» квітня 2021 року                                                    м. Ічня

 

Головував: голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій – перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Животяга Я.В.

 

Присутні : члени комісії (за окремим списком)

 

Слухали:  Про додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на території Ічнянської міської ради, пов’язані з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

(Виступили: Животяга Я.В., Христюк В.М., Денисенко О.М.)

 

1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р.  № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», розглянувши клопотання завідувача Ічнянського районного лабораторного відділення Борзнянського міжрайонного лабораторного відділу ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Христюка В.М, у зв’язку із виявленням у працівників ЗДО «Антошка» та дитини, яка відвідує ДНЗ «Антошка», захворювання на коронавірусну інфекцію CoViD-19, комісія вирішила:

 

1.1. Рекомендувати командиру військової частини А1479 Федуліну О.О. та керівнику Закладу дошкільної освіти «Антошка» смт. Дружба встановити карантин у ЗДО «Антошка» до 27.04.2021.

Невідкладно

 

1.2. КНП «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

-  посилити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та поширення соціальної реклами стосовно епідемічної небезпеки та профілактики захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 і можливих наслідків захворювання на неї.

Постійно                  

 1.3. Відділу поліцейської діяльності № 1 Прилуцького районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, Ічнянському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області:

  • забезпечити здійснення контролю за виконанням обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. №  1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, в місцях можливого скупчення людей у торговельно-розважальних центрах, закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами,  ринках, у громадському транспорті особливо у вечірній та нічний час та у вихідні дні.   

На час дії карантину

 

1.4. Інформаційному відділу Ічнянської міської ради:

-розмістити на сайті Ічнянської міської ради протокол засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій № 8 від 14.04.2021. 

Невідкладно

                                                                      

1.5. Контроль за виконанням рішення комісії з цього питання покласти на першого заступника міського  голови з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради (Животяга Я.В.).

 

 

Голова міської комісії

з питань ТЕБ і НС                                                     Я.В. Животяга