Протокол №9 Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

23-04-2021

Дізнатися більше...

«23» квітня 2021 року                                                                           м. Ічня

 

Головував: голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій – перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Животяга Я.В.

 

Присутні : члени комісії (за окремим списком)

 

Слухали:  1. Про додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на території Ічнянської міської ради, пов’язані з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

                 2. Про відновлення очної форми навчання для учнів 1–4 класів з 26.03.2021 року.

(Виступили: Животяга Я.В., Христюк В.М., Ярошик Г.О., Денисенко О.М., Нагорна С.М.)

 

1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р.          № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»

1.1. КНП «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

  -       посилити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та поширення соціальної реклами стосовно епідемічної небезпеки та профілактики захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 і можливих наслідків захворювання на неї.

Постійно                 

 1.2. Відділу поліцейської діяльності № 1 Прилуцького районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області:

  • забезпечити здійснення контролю за виконанням обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. №  1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, в місцях можливого скупчення людей у торговельно-розважальних центрах, закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами,  ринках, у громадському транспорті особливо у вечірній та нічний час та у вихідні дні.
  • надати голові комісії ТЕБ та НС інформацію щодо кількості культових закладів, які діють на території Ічнянської міської ради, їх орієнтовні площі та кількість прихожан.

Невідкладно

          1.3.Ічнянському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області:

  -      надати комісії ТЕБ та НС інформацію щодо проведених превентивних заходів  для запобігання або зменшення наслідків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

                                                                                                                                      Невідкладно

           1.4. Ічнянському районному лабораторному  відділенню Борзнянського міжрайонного лабораторного відділу ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України»:

 -     постійно надавати інформацію голові комісії ТЕБ та НС про епідеміологічну ситуацію на території Ічнянської міської ради.

                                                                                                                                           Постійно

 

 

           2. Відділу освіти Ічнянської міської ради Чернігівської області:

  -    відновити очну форму навчання для учнів 1–4 класів з 26.04.2021 року у зв’язку з численними скаргами батьків та поліпшенням епідеміологічної ситуації на території Ічнянської міської ради.

 

           3.  Інформаційному відділу Ічнянської міської ради:

-   розмістити на сайті Ічнянської міської ради протокол засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій № 9 від 23.04.2021.

                                                                                                                                      Невідкладно

 

                                                                      

4. Контроль за виконанням рішення комісії з цього питання покласти на першого заступника міського  голови з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради (Животяга Я.В.).

 

 

Голова міської комісії

з питань ТЕБ і НС                                           Я.В. Животяга