Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 18 травня 2021 року

30-04-2021

Дізнатися більше...

1. Про Програму соціально-економічного розвитку Ічнянської міської ради на 2021-2023 роки.

2. Про внесення змін до рішення шостої  позачергової сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 02 лютого 2021 року № 151–VІІІ «Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим категоріям громадян, а саме-сім’ям загиблих учасників бойових дій на території республіки Афганістан на 2021 рік».

3. Про затвердження Положення про організаційний відділ Ічнянської міської ради.

4. Про внесення змін до структури Ічнянської міської ради.

5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти.

6. Про припинення права оперативного управління за відділом освіти Ічнянської міської ради.

7. Про припинення права оперативного управління на майно Комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ічнянської міської ради.

8. Про прийняття до комунальної власності безхазяйного майна.

9. Про внесення змін до рішення третьої позачергової сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 29 грудня 2020 року № 83-VIII «Про затвердження Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду».

10. Про надання КП «Ічнянське ВУЖКГ» дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.

11. Про передачу на баланс комунальному підприємству «Ічнянське ВУЖКГ» вартості виконаних робіт.

12. Про надання соціальних послуг окремим категоріям осіб/сімей за рахунок місцевого бюджету.

13. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 21 грудня 2020 року №42-VIII «Про міський бюджет на 2021 рік» (код бюджету 2552400000).

14. Про затвердження Порядку встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, пам'ятників, меморіальних об’єктів та анотаційних дошок на території Ічнянської міської територіальної громади.

15. Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Ічнянської міської ради  на 2021–2023 роки

16. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 21 грудня 2020 року № 25-VIII «Про затвердження Програми фінансового забезпечення Комунального некомерційного підприємства «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської ради на 2021 рік»

17. Про затвердження Статуту КНП «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської ради у новій редакції.

18. Про утворення робочої групи з легалізації виплат заробітних плат, зайнятості населення та детінізації доходів.

19. Про продовження терміну дії рішень  Ічнянської міської ради.

20. Про внесення змін до рішень Ічнянської міської ради сьомого та восьмого скликання.

21. Про скасування рішень Ічнянської міської ради.

22. Про виправлення технічної помилки у рішенні Ічнянської міської ради від 22.09.2020 року № 5624-VІІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гірянському Сергію Івановичу».

23. Про виправлення технічної помилки  у рішенні Ічнянської міської ради від 13.10.2020 року № 5987-VІІ «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Лисичу Віктору Миколайовичу».

24. Про припинення договору оренди  земельної ділянки.

25. Про припинення договору оренди земельної ділянки від 29.03.2021 року ТОВ «АП «Славутич» ЛТД» та передача земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ «КОНТИНЕНТ ПВ».

26. Про передачу земельних  ділянок у власність громадянам.

27. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок в  натурі  (на місцевості)  земельних часток паїв.

28. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

29. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

30. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського  господарства.

31. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для індивідуального садівництва.

32. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для індивідуального садівництва.

33. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди.

34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель під польовими дорогами.

35. Про  затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) земельних часток (паїв).

36. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

37. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

38. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для індивідуального садівництва.

39. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для індивідуального садівництва.

40. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

41. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

42. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди.

43. Про затвердження Переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок сільськогосподарського призначення, право оренди яких підлягає продажу в  2021 році».

44. Про затвердження Переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок сільськогосподарського призначення, право оренди яких підлягає продажу в  2021 році».

45. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

46. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

47. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та продовженні терміну дії рішень  Ічнянської міської ради.

48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та передачу земельної ділянки в постійне користування  КП ВКГ «Ічень»

49. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених  пунтків для ведення особистого селянського господарства.

50. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди.

51. Про звернення Ічнянської міської ради Чернігівської області до Чернігівської обласної ради щодо  необхідності створення та прийняття Чернігівською обласною радою Програми "Питна вода" спрямованої на забезпечення населення якісною питною водою.