Про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради

14-05-2021

ІЧНЯНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

ІЧНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

      

14 травня 2021 року                             м. Ічня                          № 129

 

Про проведення конкурсу на зайняття

посади генерального директора

комунального некомерційного

підприємства «Ічнянська міська лікарня»

Ічнянської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017  № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров'я», з метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення щодо призначення керівника комунального закладу охорони здоров’я, що діє в організаційно-правовій формі комунального некомерційного підприємства, керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет ВИРІШИВ:

1. Провести конкурс на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради.

2. Розпочати формування конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору.

 

3. Організаційному відділу Ічнянської міської ради (Ворона К.О.) забезпечити вирішення організаційних питань під час прийому документів щодо кандидатів для формування складу конкурсної комісії.

 

4. Головному спеціалісту інформаційного відділу Ічнянської міської ради Савчаку В.І.

забезпечити оприлюднення оголошення про прийняття рішення про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради та початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Животягу Я.В.

 

Міський голова                                                                     О.В.Бутурлим