Ічнянська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи органу місцевого самоврядування – державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» міської ради

14-10-2021

Основні вимоги до кандидатів: громадянство України; кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста за спеціальністю правознавство, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи: заяву про участь у конкурсі, особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, копію паспорта, копію військового квитка (для військовозобов'язаних), декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дня оголошення конкурсу за адресою: м. Ічня, пл. Т.Г.Шевченка, 1, тел. 2-13-49.