Протокол №21 Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

20-12-2021

Дізнатися більше...

«20» грудня 2021 року                                                              м. Ічня

Головував: голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій – перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Животяга Я.В.

Присутні : члени комісії (за окремим списком)

Порядок денний:

  1. Про пом’якшення протиепідемічних заходів розповсюдженню коронавірусної інфекції на території Ічнянської міської ради.

Слухали: 1. Про пом’якшення протиепідемічних заходів розповсюдженню коронавірусної інфекції на території Ічнянської міської ради.

 (Виступали: Животяга Я.В., Христюк В.М., Ярошик Г.О., Денисенко О.М.)

1. В зв’язку з стабілізацією епідеміологічною ситуації на території Ічнянської міської ради та на виконання наказу МОЗ від 01.11.2021 № 2393 "Про затвердження Змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням", комісія вирішила:

1.1. Внести зміни та викласти в новій редакції підпункт 1.2. пункту 1 протоколу засідання міської комісії ТЕБ та НС від 08 листопада 2021 року № 18, а саме: відсторонити від роботи працівників, установ, організацій міської ради та її структурних підрозділів, (відповідно до наказу МОЗ від 01.11.2021 № 2393 "Про затвердження Змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням".

Невідкладно

2. Інформаційному відділу Ічнянської міської ради розмістити на сайті Ічнянської міської ради даний протокол засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.                                                                             

 Невідкладно

 3. Контроль за виконанням рішення комісії покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Животягу Я.В.).

 

 

Голова міської комісії

з питань ТЕБ і НС                                        Я.В. Животяга