Онлайн-курс «Громадські технології для людей з інвалідністю».

05-05-2022

Дізнатися більше...

До Міністерства соціальної політики України звернулася Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» з проханням сприяти у залученні представників соціальних закладів, які надають послуги особам з інвалідністю, та представників громадянського суспільства до реалізації всеукраїнського проєкту цієї організації  «Ключ до змін - технології civic tech на допомогу людям з інвалідністю», що виконується в рамках проєкту Фонду Східна Європа «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство за часів пандемії та в майбутньому» і фінансується Європейським Союзом.

Проєкт «Ключ до змін-технології civic tech на допомогу людям з інвалідністю» передбачає проведення онлайн-курсу «Громадські технології для людей з інвалідністю» на освітній онлайн-платформі «Zrozumilo!» для усіх зацікавлених у саморозвитку та здобутті якісних знань.

Зазначений курс складається  з 12 лекцій, на яких слухачів ознайомлюють з історією виникнення civic tech (технологічних рішень, що спрощують комунікацію між державою, бізнесом і громадськістю) інструментами електронної демократії, які доступні в Україні, та іншими рішеннями, які сприяють дистанційному вирішенню проблем та встановленню громадянської позиції. Лекції супроводжені перекладом жестовою мовою. Проходження курсу є безкоштовним та передбачає тестування та отримання сертифікату. Розміщено курс за посиланням: https://courses.zrozumilo.in.ua