Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 14 червня 2022 року

13-06-2022

Дізнатися більше...

  1. Про засудження російської агресії та підтримку територіальної цілісності і незалежності України.
  2. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 07 грудня 2020 року № 11-VIII «Про утворення виконавчого комітету Ічнянської міської ради восьмого скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».
  3. Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2020 року № 44-VIII «Про утворення та затвердження персонального складу комісій при виконавчому комітеті Ічнянської міської ради восьмого скликання».
  4. Про внесення змін до рішення міської ради від 11 лютого 2022 року № 532-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ічнянської міської ради та відділені робочі місця».
  5. Про створення територіальної комісії щодо реалізації програми боротьби з карантинним бур’ֶֶяном – амброзією полинолистою на території Ічнянської міської ради на 2022-2026 роки.
  6. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади квартири №3 у будинку 12-А по вул. Лісова в м. Ічня.
  7. Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.
  8. Про внесення змін до рішення міської ради від 29 грудня 2020 року № 83-VIII «Про затвердження Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.
  10. Про передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк дванадцяти місяців для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк дванадцяти місяців для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.