Протокол №1 Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

01-02-2022

Дізнатися більше...

«01» лютого  2022 року                                     м. Ічня

Головував: голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій – перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Животяга Я.В.

Присутні : члени комісії (за окремим списком)

Порядок денний:

  1. Про виконання додаткових заходів щодо запобігання  розповсюдженню коронавірусної інфекції на території Ічнянської міської ради.

Слухали: Про виконання додаткових заходів щодо запобігання  розповсюдженню коронавірусної  інфекції на території Ічнянської міської ради.

(Виступали: Животяга Я.В., Христюк В.М., Івченко В.І., Ярошик Г.О., Денисенко О.М.)

 

З метою недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби на території міської ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) та рекомендацій Міністерства освіти і науки України від 26 січня 2022 року, комісія вирішила:

1. Відділу освіти Ічнянської міської ради Чернігівської області:

-  з 02 лютого 2022 року по 13 лютого 2022 року включно,  рекомендувати встановити дистанційне навчання здобувачами освіти (учнями 5-11 класів) у закладах загальної середньої освіти у зв’язку зі стрімко зростаючим показником захворюваності на COVID-19.

                                                                                                      Невідкладно

2. Відділу поліцейської діяльності № 1 Прилуцького районного  відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, Ічнянському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, КНП «Ічнянська міська лікарня», КНП «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

- забезпечити здійснення контролю за виконанням обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV- 2» (із змінами), особливо у вихідні та святкові дні.

Невідкладно

3. Керівникам комунальних підприємств, установа, організацій та структурних підрозділів Ічнянської міської ради:       

- забезпечити виконання вимог наказу МОЗ від 30.11.2021 №2664 «Про затвердження Змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням»

 Невідкладно

4. Інформаційному відділу Ічнянської міської ради:

-  розмістити на сайті Ічнянської міської ради даний протокол засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.                                                                                                                                                             

                                                                                                                                Невідкладно

5. Контроль за виконанням рішення комісії покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Животягу Я.В.).

 

 

Голова міської комісії

з питань ТЕБ і НС                                                                  Я.В. Животяга