Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 15 липня 2022 року

13-07-2022

Дізнатися більше...

  1. Про засудження російської агресії та підтримку територіальної цілісності і незалежності України.

  2. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 07 грудня 2020 року № 11-VIII «Про утворення виконавчого комітету Ічнянської міської ради восьмого скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

  3. Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2020 року № 44-VIII «Про утворення та затвердження персонального складу комісій при виконавчому комітеті Ічнянської міської ради восьмого скликання».

  4. Про внесення змін до рішення міської ради від 11 лютого 2022 року № 532-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ічнянської міської ради та віддалені робочі місця»

  5. Про створення територіальної комісії щодо реалізації програми боротьби з карантинним бур’ֶֶяном – амброзією полинолистою на території Ічнянської міської ради на 2022-2026 роки.

  6. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади квартири №3 у будинку 12-А по вул.  Лісова в м. Ічня.

  7. Про внесення  змін до рішення міської ради від 29 грудня 2020 року № 83-VIII «Про затвердження Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду.

  8. Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.

  9. Про затвердження детального плану території  земельних ділянок орієнтовною площею 13,0138 га, що розташовані за межами населеного пункту.

  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.

  11. Про передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк дванадцять місяців для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.

  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк дванадцять місяців для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.