Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 26 серпня 2022 року

25-08-2022

Дізнатися більше...

1. Про зміну найменування юридичної особи «Ічнянська гімназія імені Васильченка Ічнянської міської ради» Ічнянської міської ради.

2. Про зміну найменування юридичної особи «Ічнянський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №3» Ічнянської міської ради.    

3. Про зміну найменування юридичної особи «Ічнянський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №4» Ічнянської міської ради.

4. Про зміну найменування юридичної особи «Дружбинський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів» Ічнянської міської ради.

5. Про зміну найменування юридичної особи «Освітній комплекс Дорогинський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів – заклад дошкільної освіти» Ічнянської міської ради.

6. Про зміну найменування юридичної особи «Бурімський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів» Ічнянської міської ради.

7. Про зміну найменування юридичної особи «Гмирянськийий заклад загальної середньої освіти I-III ступенів» Ічнянської міської ради.

8. Про зміну найменування юридичної особи «Гужівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів» Ічнянської міської ради.

9. Про зміну найменування юридичної особи «Івангородський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів» Ічнянської міської ради.

10. Про зміну найменування юридичної особи «Іржавецький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів» Ічнянської міської ради.

11. Про зміну найменування юридичної особи «Крупичпільський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів» Ічнянської міської ради.

12. Про зміну найменування юридичної особи «Ольшанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів» Ічнянської міської ради.

13. Про зміну найменування юридичної особи «Рожнівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів» Ічнянської міської ради.

14. Про припинення юридичної особи – Комунальний заклад позашкільної освіти «Ічнянська станція юних техніків» Ічнянської міської ради шляхом реорганізації (приєднання).

15. Про припинення юридичної особи Ічнянський міжшкільний навчально-виробничий комбінат Ічнянської міської ради шляхом ліквідації.

16. Про затвердження структури відділу освіти Ічнянської міської ради.

17. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради в новій редакції.

18. Про надання згоди на безоплатну передачу з державної власності Станції  супутникового зв’язку «Starlink V3» у комунальну власність Ічнянської міської ради.

19. Про затвердження Положення, переліку, вартості платних послуг та переліку  безоплатних соціальних послуг комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради на 2022 рік.

20. Про прийняття в комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади квартири №3 у будинку 12-А по вул. Лісова в м. Ічня.

21. Про укладення додаткової угоди» до договору оренди землі від 12 жовтня 2021 року з АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

22. Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Компані» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

23. Про надання згоди на передачу земельних ділянок в суборенду.

24. Про надання Державному підприємству «Ніжинське лісове господарство» дозволу на спеціальне використання природних ресурсів на об’єктах природно-заповідного фонду місцевого значення.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк дванадцять місяців для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану .

26. Про передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк дванадцять місяців для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.

27. Про відмову у передачі  земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

28. Про відмову ДП «Ніжинське лісове господарство» у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування.

29. Про відмову ДП «Ніжинське лісове господарство» у передачі земельних ділянок у постійне користування.