Українська кухня - це перлина нашої культури. Така ж багата, колоритна, як наша країна.

22-09-2022

Українська кухня - це перлина нашої культури. Така ж багата, колоритна, як наша країна.

21 вересня господиня родинного хутора "Зелена світлиця" Ірина Білик та відомий кулінарний експерт Костянтин Грубич готували традиційну страву Ічнянщини - крутяк.

Сімейний рецепт, цікаве спілкування та дружня атмосфера - неодмінні складові вдалого кулінарного експерименту, і, звісно, смачна дегустація польової страви нашого козацького краю.

Готувати разом - це давній звичай українців, бо єдність - запорука успіху в будь-якій справі!

Зберігаємо традиції!

Підтримуємо один одного!

Віримо в нашу Перемогу! Віримо в ЗСУ!

З Україною в серці!