Рішення двадцять другої (позачергової) сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 11 листопада 2022 року

11-11-2022

Дізнатися більше...

Протокол засідання 22(позачергової) сесії 8 скликання

1. Про перейменування вулиць та провулків на території Ічнянської територіальної громади.

2.Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ічнянської міської ради в новій редакції.

3.Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти в новій редакції.

4.Про затвердження структури відділу освіти Ічнянської міської ради в новій редакції.

5.Про затвердження списків громадян, населених пунктів та соціальної інфраструктури Ічнянської міської територіальної громади, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації військового характеру.

6.Про передачу квартири №3 у будинку 12-А по вул. Лісова в м. Ічня Прилуцького району Чернігівської області на баланс КП «Ічнянське ВУЖКГ» Ічнянської міської ради

7.Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ» Ічнянської міської ради на зняття з балансу53/100 частини квартири №19 у будинку 42 по вул. .Воскресінська в м. Ічня.

8. Про внесення змін до рішення Ічнянської міської ради від 29 грудня 2020 року № 83-VIII «Про затвердження Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Ічнянської міської ради, що підлягають передачі в оренду»

9.Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ» на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону: нежитлове приміщення за адресом площа Шевченка,1 в м. Ічня.

10. Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ» на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону: нежитлове приміщення за адресом вул. Свято-Преображенська, 7 в м. Ічня.

11.Про внесення змін до рішення другого засідання тридцять третьої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання від 06.08.2019 року №2214-VII «Про затвердження Акта приймання-передачі районного будинку культури та майна».

12. Про розгляд клопотання ТЦ «Чернігів ПрАТ» ВФ Україна.

13.Про внесення змін до Рішення тринадцятої сесії Ічнянської міської ради від 27 жовтня 2021 року №410-VIII «Про затвердження Програми «Розвиток цивільного захисту Ічнянської міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

14.Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2021 рік.

15.Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за перший квартал 2022 року.

16.Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.

17.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування відділу культури і туризму Ічнянської міської ради.

18.Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

19.Про надання АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на умовах оренди.

20. Щодо погодження надання у користування мисливських угідь.

21.Про внесення змін до рішення двадцятої (позачергової) сесії восьмого скликання Ічнянської міської ради № 570-VIII від 22 липня 2022 року «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

22.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.

23.Про відмову ДП «Ніжинське лісове господарство» у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

24. Про відмову ПрАТ «ІЧНЯНСЬКИЙ РАЙАГРОПОСТАЧ»» у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди.

25. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

26. Про скасування рішення виконавчого комітету Ічнянської міської Ради народних депутатів № 797 від 30 грудня 1992 р.

27. Про укладання додаткових угод до договорів оренди землі.

28. Про укладання додаткових угод до договорів оренди землі Дахно Г.І.

29. Про надання згоди на передачу земельних ділянок в суборенду.

30. Про передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк дванадцять місяців для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на строк дванадцять місяців для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.

32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану ТОВ «Щурівське Агро».

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану », ПП «Агро-Трейдер».

34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану ТОВ «ІЧНЯНСЬКЕ».

35. Про заборону викладання російської мови та літератури в загальноосвітніх закладах громади.

Поіменне голосування