Лісівники ДП "Ніжинське лісове господарство" доклали чимало зусиль для створення рекреаційної зони "Крупичполе"

02-12-2022

Лісівники ДП "Ніжинське лісове господарство" доклали чимало зусиль для створення рекреаційної зони "Крупичполе". Нині ситуація в країні не сприяє розвитку дозвілля та сфери відпочинку, але змінити звичний простір на мальовничі ландшафти, надихнутись прекрасною природою в затишній локації тепер може кожен охочий.

На відкриття та символічне перерізання стрічки запросили начальника Прилуцької районної військової адміністрації Володимира Чернова разом з Ічнянським міським головою Оленою Бутурлим та її заступницею Ларисою Міловою, а також старосту Крупичпільського старостинського округу Юлію Чайку. Андрій Данько, директор ДП "Ніжинське лісове господарство" зазначив, що нині позитивні емоції дуже необхідні. Розраховуємо на свідоме ставлення жителів громади до облаштованого місця. Щоб висока культура відвідувачів дозволяла довго насолоджуватися красою лісу і не завдавати шкоди довкіллю.

"Дякуємо за облаштований куточок для комфортного відпочинку наших мешканців. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю задля розвитку Ічнянщини", - зазначила очільниця ТГ.

Дбаємо про природу!

Будуємо надійне партнерство!

Працюємо на результат!

З вірою в Перемогу!