Проекти рішень засідання виконавчого комітету від 19 січня 2023 року

17-01-2023

Дізнатися більше...

  1. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради на 2023 рік.

  2. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської ради на 2023 рік.

  3. Про затвердження Порядку видачі довідки про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі.

  4. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ічнянської міської ради».

  5. Про надання одноразової матеріальної допомоги.

  6. Про затвердження переліку об’єктів, видів оплачуваних суспільно-корисних робіт для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно-корисних робіт на 2023 рік.

  7. Про визначення видів суспільно-корисних робіт та погодження переліку об’єктів для відбування стягнення порушниками та відбування покарання засудженими до громадських робіт на 2023 рік.

  8. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 28.09.2021 року №352 «Про внесення змін до комісії з питань захисту прав дитини».

  9. Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян за 2022 рік.

  10. Про підсумки роботи адміністративної комісії при виконавчому комітеті Ічнянської міської ради за 2022 рік.

  11. Про впорядкування черги та затвердження списку осіб, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Ічнянської міської ради.

  12. Про зняття з квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

  13. Про затвердження протоколу засідання комісії по житлових питаннях при виконавчому комітеті Ічнянської міської ради.

  14. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень у м. Ічня, вул. Котляревського (поблизу будинку № 10).

  15. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень у м. Ічня, вул. Ковалівка, 6.

  16. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень у м. Ічня, пл. Т.Г. Шевченка, 2-а (поблизу Ічнянської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості).

  17. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень у м. Ічня, вул. Тарновських, 71 (поблизу кладовища).