Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 17 лютого 2023 року

07-02-2023

Дізнатися більше...

1.Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Ічнянської міської ради на 2021-2023 рік.

2. Про внесення змін до рішення дев’ятої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 18 травня 2021 року № 261-VIII «Про Програму соціально-економічного розвитку Ічнянської міської ради на 2021-2023 роки».

3. *(Текст містить інформацію з питань у сфері охоронної роботи).

4. Про затвердження Програми відшкодування витрат на здійснення поховання загиблих (померлих) захисників України на 2023 рік.

5. Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Ічнянської міської ради від 16 липня 2021 року №372-VIII «Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Ічнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»

6. Про затвердження Програми забезпечення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2023 – 2024 роки.

7. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської  ради в новій редакції.

8.Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської  ради в новій редакції.

9. Про затвердження Статуту Комунального підприємства водо каналізаційного господарства «Ічень» Ічнянської міської ради Чернігівської області в новій редакції.

10. Про затвердження Статуту комунального підприємства Ічнянської міської ради «Ічнянське виробниче управління житлово-комунального господарства» в новій редакції.

11.Про затвердження Положення про відділ культури і туризму Ічнянської міської ради в новій редакції.

12.Про затвердження Положення про відділ освіти Ічнянської міської ради в новій редакції.

13. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2022 року № 664-VIIІ «Про затвердження (в новій редакції) переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ічнянської міської ради та віддалені робочі місця».

14. Про припинення шляхом реорганізації (злиття) юридичних осіб Комунальний  заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради та Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ічнянської міської ради.

15. Про затвердження структури Центру надання соціальних послуг Ічнянської міської ради.

16. Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора центру надання соціальних послуг Ічнянської міської ради.

17.Про припинення права оперативного управління та закріплення об’єкту комунальної власності за центром надання соціальних послуг Ічнянської міської ради на праві оперативного управління.

18.Звіт про виконання бюджету за 2022 рік.

19. Про внесення змін до рішення двадцять третьої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 23 грудня 2022 року № 638-VIII Про бюджет Ічнянської міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 2552400000).

20.Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв).

21.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на умовах оренди.

22.Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з кадастровим номером 7421710100:05:000:0938.

23.Про укладення додаткових угод до договорів оренди землі (в умовах воєнного стану) від 03.10.2022 року з ТОВ «АГРОКІМ».

24.Про укладення додаткових угод до договорів оренди

25.Про затвердження документації із землеустрою та передачі земельної ділянки у власність гр. Петренку Т. О.

26.Про прийняття у комунальну власність земельної ділянки водного фонду

27.Про припинення договорів оренди землі та передачу в оренду невитребуваних земельних ділянок (паїв).

28.Про прийняття у комунальну власність земельних ділянок

29.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність.

30.Про затвердження технічних документацій із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок

31.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ПрАТ «Київстар».

32.Про затвердження ТОВ « Юкрейн Тауер Компані» проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в межах с. Івангород Прилуцького району Чернігівської області.

33.Про затвердження Переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок несільськогосподарського призначення (землі водного фонду), право оренди яких підлягає продажу.

34.Про розробку документації із землеустрою на земельні ділянки комунальної власності Ічнянської міської ради, призначені для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами

35.Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ФГ «БАРС 2.

36.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та  передачу земельної ділянки у користування на умовах  оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФСГ «МИР».

37.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність гр.  Колосу Владиславу Михайловичу.

38.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі у користування на умовах оренди для городництва гр. Мазуну С. М.

39.Про зняття з контролю рішень Ічнянської міської ради восьмого скликання.