Визначення потреб осіб з інвалідністю 

08-06-2023

Міністерство соціальної політики України реформує процес надання соціальних послуг для осіб з інвалідністю та працює над створенням дієвої інклюзивної системи, в якій люди з інвалідністю мають всі можливості для проходження якісної реабілітації, соціалізації, навчання, працевлаштування, економічної самостійності та гідного догляду у випадку необхідності у безбар"єрному суспільстві.

Задля досягнення поставлених цілей та найефективнішої реалізації запланованого,  Мінсоцполітики хоче насамперед почути думку осіб з інвалідністю. Саме тому, впродовж червня 2023 року будуть проведені дослідження (можливі формати: опитування, фокус-групові дослідження та глибинні  інтерв"ю), до яких запрошуємо долучитися осіб з інвалідністю чи осіб, які їх супроводжують. 

Для участі в дослідженні визначення потреб осіб з інвалідністю просимо заповнити коротку аплікаційну форму, подану нижче, до 12.06.2023 року включно. Після цього відповідальний працівник зв"яжеться з Вами для узгодження подальшої участі у дослідженні. 

https://forms.gle/6eL9FwZkdeYzJkwu7