Рішення Ічнянської міської ради від 31 серпня 2020 року

31-08-2020

Дізнатися більше...

Протокол сесіЇ Ічнянської міської ради.

  1. Про затвердження структури відділу освіти Ічнянської міської ради в новій редакції.
  2. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Градусову Олександру Миколайовичу.
  3. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Коваль Тетяні Сергіївні.
  4. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Петренку Миколі Миколайовичу.
  5. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Радіній Дар’ї Василівні.
  6. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Радченко Зорині Олександрівні.
  7. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Соломатіній Світлані Юріївні.
  8. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Пашку Дмитру Миколайовичу.
  9. Про уточнення рішення щодо передачі земельної ділянки у власність гр. Фурсі Миколі Івановичу.
  10. Про продовження терміну дії  рішень Ічнянської міської ради  сьомого скликання «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам».
  11. Про розірвання договорів оренди не витребуваних паїв.
  12. Про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Ворошиловій Оксані Анатоліївні.
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глушку Валентину Олександровичу.
  14. Про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ «Ічнянське».
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  ТОВ «ФК «Сінком-Ічня».
  16. Про надання дозволу на розроблення технічної  документації щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) АТ «Чернігівгаз».
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ФГ «Реп’ях агро».
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрієнку Івану Яковичу.
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрієнку Миколі Івановичу.
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрієнку Олександру Васильовичу.
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Васюрі Ганні Олексіївні.
  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єрмоленко Марині Вікторівні.
  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жовтан Ірині Фомівні.
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зезуль Вірі Харитонівні.
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зезуль Світлані Іванівні.
  26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ігнатенко Ірині Миколаївні.
  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кичко Вікторії Василівні.
  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кулішу Володимиру Сергійовичу.
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миколенку Віктору Григоровичу.
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миколенко Катерині Степанівні.
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Никоненку Василю Григоровичу.
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ревтюх Ларисі Григорівні.
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ревтюху Олександру Михайловичу.
  34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко  Анатолію Олександровичу.
  35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко Геннадію Анатолійовичу.
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко Ілоні Анатоліївні.
  37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко Олені  Сергіївні.
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондурко Юлії Вікторівні.
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Будиці Євгена Петровича.
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Давидяк Віталію Мироновичу.
  41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Радченко Руслані Анатоліївні.
  42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Радченку Сергію Сергійовичу.
  43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Романенко Людмилі Олексіївні.
  44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сорокун Наталії Олексіївні.
  45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Маргариті Ігорівні.
  46. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антіпову Євгенію Вікторовичу.
  47. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антіповій Яні Григорівні.
  48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Євчук  Валерії Миколаївні.
  49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Євчук  Вероніці  Миколаївні.
  50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Загорулько Крістіні Вікторівні .
  51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Киричку Віктору Володимировичу.
  52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Киричок Галині Миколаївні.
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козел Ганні  Миколаївні.
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Копил Надії Василівні.
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Міщенку Олександру Анатолійовичу.
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олійнику Платону Сергійовичу.
  57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Письменній Катерині Ігорівні .
  58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Письменній Наталії Вікторівні.
  59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Письменному Сергію Ігоровичу.
  60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скоблюк Ганні Антонівні.
  61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скоблюку Миколі Трохимовичу.
  62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сутулі Зої Володимирівні.
  63. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Штаньку Олександру Володимировичу.
  64. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безсмертній Людмилі  Володимирівні.
  65. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безсмертній Марії Гаврилівні.
  66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безсмертному Анатолію Миколайовичу.
  67. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутко Олені Григорівні .
  68. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дуброві  Анатолію Миколайовичу.
  69. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дуброві  Світлані Василівні.
  70. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івашуті Олені Володимирівні.
  71. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Калашник Тетяні Анатоліївні.
  72. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенцю Олександру Олександровичу.
  73. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Харченко Анні Миколаївні.
  74. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Харченку Анатолію Сергійовичу.
  75. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безсмертній Олександрі Іванівні.
  76. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безсмертному Миколі Миколайовичу.
  77. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщу Артему Васильовичу.
  78. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщу Андрію Васильовичу.
  79. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщ Інні Миколаївні.
  80. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщу Сергію Вікторовичу.
  81. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макаренко Аллі Миколаївні.
  82. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Барановській Ніні Володимирівні.
  83. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорошенку Ігорю Володимировичу.
  84. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лікаренко Ларисі Миколаївні.
  85. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лікаренко Анні Анатоліївні.
  86. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мошенцю Григорію Віталійовичу.
  87. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сапсай Івану Миколайовичу.
  88. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Царенко Валерії Миколаївні.
  89. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Царенко Ользі Вікторівні .
  90. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шадура Юлії Миколаївні.
  91. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шадурі Гордію Сергійовичу.
  92. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шадурі Златославі Сергіївні.
  93. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шадурі Миколі Миколайовичу.
  94. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Оніщенко Наталії Олексіївні.
  95. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Радзієвській Яні Петрівні.
  96. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Римар Людмилі Михайлівні.
  97. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дьоміну Володимиру Миколайовичу.
  98. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дьоміній Ніні Олександрівні.
  99. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клименку Миколі Олександровичу.
  100. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лисенко Олені Володимирівні.
  101. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власніст гр. Власко Олесі Вадимівні .
  102. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Забілі Анатолію Михайловичу.
  103. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Забілі Олександру Михайловичу.
  104. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Литвиненку Андрію Олександровичу.
  105. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пабат Аліні Анатоліївні.
  106. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пабат Марії Степанівні.
  107. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаленко Діані Сергіївні.
  108. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хайнацькій Дарії Євгенівні.
  109. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хайнацькому Віктору Євгеновичу.
  110. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Школьній Олені Вікторівні.
  111. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Школьному  Вадиму Вікторовичу.
  112. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Школьному Роману Вікторовичу.
  113. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрченку Євгену Івановичу.
  114. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ясенівці Варварі Сергіївні.
  115. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ясенівці Кірі Сергіївні.
  116. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ясенівці Мірі Сергіївні.
  117. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колесник Андрію Павловичу.
  118. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колесник Тетяні Вікторівні.
  119. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кундельській Наталії Павлівні.
  120. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кундельському Олегу Івановичу.
  121. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ющенко Надії Федорівні.
  122. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ющенку Олександру Михайловичу.
  123. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Харченку Віталію Миколайовичу.
  124. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабенку Олегу Олександровичу.
  125. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабенку Олександру Васильовичу.
  126. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каптуренко Оксані Олександрівні.
  127. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Луценко Наталії Олександрівні.
  128. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хільчевській Тетяні Василівні.
  129. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Довгополому Євгенію Руслановичу.
  130. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івченку Миколі Миколайовичу.
  131. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козяр Лілії Павлівні.
  132. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Руденко Вірі Василівні.
  133. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тивановій Олександрі Іванівні.
  134. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бараннік Ніні Олексіївні.
  135. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безлущенко Світлані Сергіївні.
  136. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Божку Миколі Володимировичу.
  137. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Болоховцю Віталію Олексійовичу.
  138. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вакуленко Валентині Романівні .
  139. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаіббаєву  Джамаліддіну Камалиддіновичу .
  140. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Давидяк Світлані Іванівні.
  141. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Губар Юлії Миколаївні .
  142. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Катроші Ганні Іванівніна .
  143. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Короті Дмитру Петровичу.
  144. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Короті Оксані Олександрівні .
  145. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Костриці Софії Данилівні .
  146. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривонос Олександрі Станіславівні.
  147. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крикусі Олександру Володимировичу.
  148. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменко Валентині Іванівні.
  149. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лишку Віктору Анатолійовичу.
  150. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пивовар Галині Іванівні.
  151. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Погуляйло Ганні Павлівні.
  152. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Погуляйло Олександрі Павлівні.
  153. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Прокопенку Миколі Івановичу.
  154. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салаті Олексію Івановичу.
  155. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Селюху Анатолію Івановичу.
  156. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Симорай Наталії Олександрівні.
  157. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тарасенко Парасковії Василівні.
  158. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тарасенку Петру Івановичу.
  159. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Татаренко Людмилі Анатоліївні.
  160. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тимошиній Людмилі Миколаївні.
  161. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фесенко Інні Олександрівні.
  162. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченку Сергію Олександровичу.
  163. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Штанько Валентині Геннадіївні.
  164. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шут Оксані Вікторівні.
  165. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрченко Аллі Анатоліївні.
  166. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Гребінь Мотроні Іванівні.
  167. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Задорожній Ганні Миколаївні.
  168. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Козирю Андрію Євгеновичу.
  169. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Котенко Валентині Василівні.
  170. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.  Лабузькому Петру Михайловичу.
  171. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Майдану Михайлу Федоровичу.
  172. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Максименко Олені Миколаївні.
  173. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Пабату Олегу  Миколайовичу.
  174. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Пабат Ганні Миколаївні.
  175. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Севастьяновій Ганні Степанівні.
  176. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Селюху Олексію Васильовичу .
  177. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр.  Прошукало Галині Іванівні.
  178. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Шадурі Тетяні Григорівні.
  179. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі  ( на місцевості )    гр. Яковенко Наталії Миколаївні .
  180. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковалю Анатолію Володимировичу.
  181. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Вощевському Валерію Миколайовичу.
  182. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Басанцю Миколі Павловичу.
  183. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боронило Наталії Миколаївні.
  184. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ботвинку  Олександру Володимировичу.
  185. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вакуленку  Євгенію Сергійовичу.
  186. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Головань Галині Іванівні.
  187. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Горбі Анатолію Анатолійовичу.
  188. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дирді Лідії Василівні.
  189. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каплюк Наталії Анатоліївні.
  190. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кубраку Володимиру Федосійовичу.
  191. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куцевичу  Петру Григоровичу.
  192. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Левицькій  Тетяні Борисівні.
  193. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пархоменку Віктору Миколайовичу.
  194. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Релігійній громаді Помісної церкви Християн Віри Євангельської п’ятидесятників.
  195. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рошканюку Миколі Івановичу.
  196. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рошканюку Миколі Івановичу.
  197. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савтирю Сергію Володимировичу.
  198. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленку Олександру Івановичу.
  199. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренку Андрію Петровичу.
  200. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Лесі Миколаївні.
  201. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скотаренко Анні  Олександрівні.
  202. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скотаренко Ірині  Олександрівні.
  203. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Солодовник Ганні Миколаївні.
  204. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Степашку Івану Олеговичу.
  205. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Суражській Ганні Іванівні.
  206. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цапку Олександру Анатолійовичу.
  207. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чайці Володимиру Анатолійовичу.
  208. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чаленко Ніні Валентинівні.
  209. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Швидченку Миколі  Миколайовичу.
  210. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Тарасенко Оксані Петрівні.
  211. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Іщенку Олегу Вікторовичу.
  212. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Басанцю Миколі Павловичу.
  213. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Буймистренку Анатолію Олександровичу.
  214. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Вовкогон Марині Миколаївні.
  215. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Головань Галині Іванівні .
  216. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Горобей Людмилі Миколаївні.
  217. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Іванченко Марії Іванівні.
  218. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Кацію Федору Миколайовичу.
  219. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Коваленко Світлані Василівні.
  220. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Лазар Світлані Іванівні .
  221. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Лойку Сергію Миколайовичу.
  222. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Педорі Вірі Олександрівні.
  223. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Сіренку Олександру Олександровичу.
  224. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Цапку Олександру Анатолійовичу.
  225. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Чайці Михайлу Івановичу.
  226. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Швидченку Ярославу Віталійовичу.
  227. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Білодіду Олександру Олександровичу.
  228. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Грищенку Івану Івановичу.
  229. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Зубко Ніні Миколаївні.
  230. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Кубраку Володимиру Федосійовичу.
  231. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Подобрій Наталії Володимирівні.
  232. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Левицькій Тетяні Борисівні.
  233. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Рухленку Олександру Борисовичу.
  234. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Солодовник Ганні Миколаївні.
  235. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр. Ботвинку Олександру Володимировичу .
  236. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Буртан Ганні Миколаївні.
  237. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Власку Віктору Васильовичу.
  238. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Казновській Вірі Олександрівні.
  239. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Кот Юрію Анатолійовичу.
  240. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на (місцевості) гр.  Микитусі Тетяні Олександрівні.
  241. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дзюбі Людмилі Анатоліївні .
  242. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дзюбі Сергію Миколайовичу.
  243. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Овчаренко Аллі Анатоліївні.
  244. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Овчаренко Марині Анатоліївні .
  245. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Овчаренку Ігорю Юрійовичу.
  246. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Овчаренку Юрію Михайловичу.
  247. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бражник Лідії Іванівні.
  248. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бражнику Олександру Івановичу.
  249. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бражник Юлії Анатоліївні.
  250. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крамаренко Людмилі Григорівні.
  251. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривенко Лідії Михайлівні.
  252. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пабат Вірі Григорівні.
  253. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пабат Надії Миколаївні.
  254. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пабат Олені Іванівні.
  255. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Топчієнко Валентині Олександрівні.
  256. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Барвінку Миколі Михайловичу.
  257. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Барвінок Тетяні Дмитрівні.
  258. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойку Леоніду Миколайовичу.
  259. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гартун Ніні Володимирівні .
  260. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білан Любові Миколаївні .
  261. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білан Максиму Миколайовичу.
  262. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Буренку Олександру Миколайовичу.
  263. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Верьовкіну Володимиру Миколайовичу.
  264. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Власко Марьї Дмитрівні .
  265. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Загурі Олександру Івановичу.
  266. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кириченку Ігорю Віталійовичу.
  267. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кириченко Оксані Миколаївні.
  268. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленку Олександру Миколайовичу.
  269. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колос Євгенію Едуардовичу.
  270. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колос Марині Миколаївні .
  271. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колос Світлані Миколаївні .
  272. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куліш Людмилі Миколаївні.
  273. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мирюті Миколі Петровичу.
  274. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мирюті Ніні Петрівні .
  275. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мілютенко Олені Анатоліївні .
  276. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рябчун Валентині Миколаївні .
  277. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рябчун Софії Олександрівні.
  278. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Титикалу Геннадію Михайловичу.
  279. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тітуленку Сергію Васильовичу.
  280. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юхименко Олександру Олексійовичу.
  281. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юхименко Тетяні Валеріївні .
  282. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончаренко Марії Петрівні .
  283. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончаренко Ганні Василівні .
  284. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чміль Марині Петрівні .
  285. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбачу Сергію Миколайовичу .
  286. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковалю Максиму Анатолійовичу .
  287. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лизогубу Олександру Миколайовичу.
  288. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лойко Олені Олександрівні.
  289. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Короті Миколі Васильовичу.
  290. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ліванідову Володимиру Анатолійовичу .
  291. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабак Валентині Олександрівні.
  292. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безсмертному Роману Миколайовичу.
  293. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глущенку Максиму Павловичу.
  294. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Захалявко Ірині Сергіївні.
  295. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Йосипенку Павлу  Івановичу.
  296. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іващенку Сергію Руслановичу.
  297. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кондрі Вікторії Михайлівні .
  298. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крапивній Оксані Сергіївні.
  299. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Лишко Марії Володимирівні.
  300. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мороз Галині Михайлівні .
  301. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Москаленко Наталії  Миколаївні.
  302. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  гр. Нечипоренко Лідії  Павлівні.
  303. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  гр. Нечипоренко Лідії  Павлівні.
  304. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Нечипоренко Олені Олексіївні.
  305. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренку Олександру Віталійовичу.
  306. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тарасенко Тетяні Григорівні.
  307. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ ВФ «Ролена» .
  308. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Фесенко Валентині Олександрівні .
  309. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Христюку Руслану Миколайовичу.
  310. Про внесення змін в додаток до рішення Ічнянської міської ради від 22.11.2019 року № 3048 – VII.
  311. Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність гр. Радіонову Володимиру Анатолійовичу.
  312. Про передачу земельної ділянки у власність Буренку Олександру Миколайовичу.
  313. Про затвердження нової редакції Статуту Краєзнавчого музею Ічнянської міської ради.
  314. Про внесення змін до рішення п'ятдесятої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання від 08 липня 2020 року №4663-VII "Про затвердження Програми забезпечення функціонування підприємств, що виконують та/або надають житлово-комунальні послуги на території Ічнянської міської ради на 2020 рік" .
  315. Поіменне голосування.