Рішення Ічнянської міської ради від 13 жовтня 2020 року

13-10-2020

Дізнатися більше...

Протокол сесіЇ Ічнянської міської ради.

  1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2020 року.
  2. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 18.12.2019 року «Про міський бюджет на 2020 рік»
  3. Про внесення змін до рішення сорок другої сесії Ічнянської міської ради від 18.12.2019 року №3321-VII "Про встановлення вартості харчування дітей в закладах дошкільної освіти Ічнянської міської раади на 2020 рік".
  4. Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки на території Ічнянської міської ради на 2020-2022 роки.
  5. Про надання дозволу КП Ічнянське ВУЖКГна зняття з балансу житлового будинку.
  6. Про порушення клопотання перед Ічнянською районною радою пропередачу  у комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади юридичної особи та майна КНП «Ічнянська центральна районна лікарня».
  7. Про порушення клопотання перед Ічнянською районною радою про передачу  у комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади юридичної особи та майна КНП «Ічнянський центр первинної  медико-санітарної допомоги».
  8. Про порушення клопотання перед Ічнянською районною радою пропередачу  у комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади юридичної особи та майна Комунальної архівної установи "Районний трудовий архів".
  9. Про порушення клопотання перед Ічнянською районною радою про передачу  у комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади юридичної особи та майна КП "Архітектура Ічнянщини".
  10. Про порушення клопотання перед Ічнянською районною радою про передачу  у комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади юридичної особи та майна Рожнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.  
  11. Про порушення клопотання перед Ічнянською районною радою про передачу  у комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади юридичної особи та майна КЗ "Інклюзивно-ресурсний центр Ічнянської районної ради Чернігівської області".
  12. Про порушення клопотання перед Ічнянською районною радою про безоплатну передачу у комунальну власність  Ічнянської міської територіальної громади нерухомого майна.
  13. Про порушення клопотання перед Ічнянською районною радою про передачу  у комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади бібліотечних фондів та майна Ічнянської районної централізованої бібліотечної системи.
  14. Про створення  комунального закладу  «Публічна  бібліотека  Ічнянськогї міської  ради».
  15. Про порушення клопотання перед Ічнянською районною радою про передачу  у комунальну власність Ічнянської міської територіальної громади юридичної особи та майна Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Управління соціального захисту населення Ічнянської районної державної адміністрації.
  16. Про звернення до Президента України, Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України.
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Криворучко Олександр Васильович.
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черевко Віктор Володимирович.
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гарагуля Олександр Миколайович.
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевцова Олена Олександрівна.
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сезько Лідія Дмитрівна.
  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черевко Валерій Вікторович.
  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лепеха Наталія Сергіївна.
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лепеха Галина Валеріївна.
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лепеха Олексій Сергійович.
  26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Решетило Ніна Миколаївна.
  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Решетило Василь Васильович.
  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Голенко Володимир Васильович.
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Решетило Тетяна Михайлівна.
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевцов Ігор Володимирович.
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лавренко Ігор Володимирович.
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гарагуля Микола Олександрович.
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гарагуля Дмитро Олександрович.
  34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбач Микола Іванович.
  35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борода Валерій Миколайович.
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбач Микола Миколайович.
  37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хабарова Марія Григорівна.
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борода Світлана Олександрівна.
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Биковська Ольга Володимирівна.
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степаненко Віра Миколаївна.
  41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іващенко Олег Андрійович.
  42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заїка Ірина Ігорівна.
  43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заїка Андрій Сергійович.
  44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тимченко Яків Олександрович.
  45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Русалим Тетяна Олександрівна.
  46. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грицин Віктор Петрович.
  47. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко Любов Миколаївна.
  48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Литвиненко Іван Миколайович.
  49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Музиченко Людмила Олександрівна.
  50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чешко Анатолій Миколайович.
  51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Савченко Василь Федорович.
  52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченко Інна Сергіївна.
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тимошенко Наталія Володимирівна.
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутенко Василь Анатолійович.
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цямко Василь Іванович
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щербаков Іван Олександрович.
  57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутенко Тетяна Володимирівна.
  58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутенко Володимир Вікторович.
  59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Ганна Василівна.
  60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченко Наталія Михайлівна.
  61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченко Дмитро Геннадійович.
  62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченко Діана Геннадіївна.
  63. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченко Геннадій Федорович.
  64. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сотниченко Ганна Павлівна.
  65. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жуковський Олександр Вікторович.
  66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутенко Сергій Васильович.
  67. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лойко Олександр Вікторович.
  68. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нечаєва Галина Анатоліївна.
  69. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мостова Ольга Валентинівна.
  70. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зіненко Михайло Валентинович.
  71. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зіненко Олена Володимирівна.
  72. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лойко Наталія Вікторівна.
  73. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зіненко Валентин Миколайович.
  74. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Огієнко Алла Василівна.
  75. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваль Володимир Петрович.
  76. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрченко Світлана Миколаївна.
  77. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрченко Ірина Григорівна.
  78. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрченко Вікторія Володимирівна.
  79. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрченко Сергій Анатолійович.
  80. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діброва Сергій Володимирович.
  81. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Наглий Олексій Сергійович.
  82. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нагла Тетяна Сергіївна.
  83. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ролік Микола Васильович.
  84. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ролік Віра Василівна.
  85. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ролік Юлія Миколаївна.
  86. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Катков Руслан Анатолійович.
  87. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гирявка Владислав Васильович.
  88. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Липовець Руслан Анатолійович.
  89. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шепіленко Інна Олексіївна.
  90. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бочкову Володимиру Андрійовичу.
  91. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Герасименку Олександру Олександровичу.
  92. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Герасименку Сергію Олександровичу.
  93. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гуріну Євгенію Миколайовичу.
  94. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дейнезі Надії Іванівні.
  95. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дядюн Степану Митрофановичу.
  96. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зіничу Сергію Івановичу
  97. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крамарчуку Володимиру Євгенійовичу.
  98. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крамарчуку Євгенію Миколайовичу.
  99. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Литвиненку Миколі Васильовичу.
  100. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Михну Григорію Володимировичу.
  101. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Настич Ганні Олександрівні.
  102. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сластьону Сергію Петровичу
  103. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Філозоп Валентині Анатоліївні.
  104. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевелі Володимиру Сергійовичу.
  105. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ющенко Надії Іванівні.
  106. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ющенко Олені Олександрівні.
  107. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ющенку Олександру Олександровичу.
  108. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьміній Людмилі Олександрівні.
  109. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Генці Ользі Василівні.
  110. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грищенко Євдокії Олександрівні.
  111. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даценку Богдану Сергійовичу.
  112. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даценку Ігорю Сергійовичу.
  113. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даценко Світлані Григорівні.
  114. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даценку Сергію Григоровичу.
  115. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Будиці Людмилі Олексіївні.
  116. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вороньку Едуарду Євгенійовичу.
  117. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діброві Юлії Олексіївні.
  118. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іванюку Володимиру Валентиновичу.
  119. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Краснолоб Надії Тимофіївні.
  120. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Липовцю Роману Олександровичу.
  121. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петренко Ксенії Іванівні.
  122. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Потапенко Наталії Миколаївні.
  123. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Раку Олександру Олексійовичу.
  124. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Ганні Михайлівні.
  125. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренку Олексію Павловичу.
  126. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сороці Олексію Володимировичу.
  127. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черненко Ані Віталіївні.
  128. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черненку Євгенію Євгенійовичу.
  129. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щикоті Олександрі Василівні.
  130. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щикоті Ярославі Володимирівні.
  131. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яцюк Олені Петрівні.
  132. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кубраку Анатолію Гавриловичу
  133. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кубрак Олександрі Петрівні.
  134. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гмирі Артуру Віталійовичу.
  135. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гмирі Валентині Йосипівні.
  136. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гмирі Віталію Івановичу.
  137. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Соколенко Вікторії Віталіївні.  
  138. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди Лисичу Віктору Миколайовичу. 
  139. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Реп’ях Ірині Олександрівні.
  140. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Реп’яху Сергію Анатолійовичу.
  141. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чайці Ірині Володимирівні.
  142. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Голубку Володимиру Сергійовичу.
  143. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Згерському Леоніду Володимировичу.
  144. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ярошенко Лідії Іванівні.
  145. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Бондар Валентині Володимирівні.
  146. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Бульбух Наталії Миколаївні.  
  147. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Бутку Геннадію Олександровичу.  
  148. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Геєць Лідії Михайлівні.  
  149. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Губаренку Володимиру Васильовичу.  
  150. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Квачу Олександру Івановичу.  
  151. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Котко Надії Пантеліївні.  
  152. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Малишевій Валентині Миколаївні.  
  153. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Малишевій Валентині Миколаївні.  
  154. ППро  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр. Петренко Олені Володимирівні.  
  155. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості) гр.Ясько Наталії Василівні.  
  156. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Коту Вадиму Ігоровичу.  
  157. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Яговенку Володимиру Юрійовичу. 
  158. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність   гр.Глушку Олександру Григоровичу.  
  159. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Глушко Вікторії Володимирівні.
  160. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Гончарову Миколі Антоновичу. 
  161. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кот Діані Ігорівні. 
  162. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кубраку Богдану  Влодимировичу.   
  163. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр.. Кураш Ані Олександрівні.
  164. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Курашу Андрію Олександровичу.  
  165. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Лапку Артему Володимировичу.
  166. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Моренець Наталії Михайлівні. 
  167. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Овсійку  Сергію Олександровичу.
  168. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Радченку Олександру Павловичу. 
  169. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Ткаченко Валентині Володимирівні.  
  170. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Тюткалу Івану Миколайовичу.  
  171. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цокур Тетяні Олександрівні.  
  172. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шпанській Вірі Дмитрівні.   
  173.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Янютіній Інні Станіславівні. 
  174. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Руденко Наталії Михайлівні.     
  175. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Гмирі Петру Івановичу.
  176. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Дем’яненку Олегу Андрійовичу.
  177. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Лалі Олександру Миколайовичу.
  178. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Магдибору Івану Григоровичу.
  179. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Бондар Юлії Василівні.
  180. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Борщ Євгенії Романівні.
  181. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Горох Тамілі Василівні.
  182. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Костюку Андрію Анатолійовичу.
  183. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Костюк Яні Анатоліївні.
  184. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Роговій Лесі Василівн.
  185. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Борщ Тетяні Миколаївні.
  186. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Дяченко Лесі Вікторівні. 
  187. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кривонос Вікторії Станіславівні.
  188. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр.  Лікаренку Віталію Олександровичу.
  189. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Лікаренко Ганні Олександрівні.
  190. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Ляху Андрію Леонідовичу.
  191. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Максюку Володимиру Васильовичу.
  192. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Науменку Івану Васильовичу.
  193. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Романенко Ользі Іванівні.
  194. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сизону Сергію Борисовичу.
  195. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Соловей Світлані Миколаївні.
  196. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Царенку Володимиру Михайловичу.
  197. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Царенку Сергію Володимировичу.
  198. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Царенку Юрію Володимировичу.
  199. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шкуліпі Наталії Романівні.
  200. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шкуліпі Людмилі Григорівні.
  201. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Заєць Оксані Володимирівні.
  202. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Зайцю Андрію Святославовичу.
  203. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Заїці Олексію Сергійовичу.
  204. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Луценку Володимиру Степановичу.
  205. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Рябець Ользі Михайлівні.
  206. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Рябцю Руслану Михайловичу.
  207. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Андрєєву Олексію В’ячеславовичу.
  208. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Антоненко Аллі Миколаївні.
  209. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Беленко Юлії Миколаївні.
  210. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Дядюн Лілії Михайлівні.
  211. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Забілі Оксані Миколаївні.
  212. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Коваленко Лілії Олексіївні.
  213. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. гр. Левченко Сергію Михайловичу. 
  214. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. гр. Мілейко Вірі Миколаївні.
  215. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Олешку Ігорю Петровичу.
  216. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сільченко Олександрі Василівні.
  217. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Скляр Любові Григорівні.
  218. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Слоницькій Олені Миколаївні.
  219. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Тереняку Степану Павловичу.
  220. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Фурсі Станіславу Миколайовичу. 
  221. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Черкаській Олені Олексіївні.
  222. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шевченку Івану Васильовичу.
  223. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шемідько Марині Вікторівні.
  224. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шут Тетяні Василівні.
  225. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Овод Аллі Сергіївні.
  226. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кузьменку Олегу Анатолійовичу.
  227. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Олександровичу Олександру Олександровичу.
  228. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Коваленку Олександру Григоровичу.
  229. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бобошку Юрію Володимировичу.
  230. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Трохімець Валентині Миколаївні.
  231. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Трохімцю Олегу Сергійовичу.
  232. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Коваленку Олександру Миколайовичу.
  233. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Костючку Олександру Петровичу.
  234. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кубрак Тетяні Олександрівні.
  235. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бондар Вікторії Миколаївні.
  236. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бурячку Миколі Миколайовичу.     
  237. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Вакусі Олексію Олександровичу. 
  238. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Гринчук Наталії Василівні.
  239. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Каліті Валентині Іванівні.
  240. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Клочко Світлані Григорівні.
  241. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Козир Наталії Йосипівні.
  242. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Корсун Валентині Сергіївні.
  243. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Корсуну Івану Сергійовичу.
  244. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Крайнюченку Олексію Володимировичу. 
  245. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Мураю Олександру Володимировичу.
  246. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Однольку Йосипу Федотовичу.
  247. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Поливаному Олексію Григоровичу.
  248. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бурячок Вірі Василівні.
  249. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Липовець Тетяні Дмитрівні.
  250. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Хільчевському Григорію Миколайовичу.
  251. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Хоменко Тетяні Миколаївні. 
  252. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Цигурі Галині Олексіївні.
  253. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Черненко Наталії Йосипівні
  254. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Яременку Богдану Миколайовичу.
  255. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Білик Ганні Василівні.
  256. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Білик Вікторії Миколаївні.
  257. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Білику Миколі Миколайовичу.
  258. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бродацькому Віктору Івановичу.
  259. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Буймистренку Анатолію Олександровичу.
  260. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Буймистренку Сергію Миколайовичу.
  261. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Гарбар Світлані Володимирівні.
  262. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Діденко Маргариті Анатоліївні.
  263. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Заваді Андрію Миколайовичу.
  264. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Заваді Олександру Миколайовичу.
  265. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Здору Євгенію В’ячеславовичу.
  266. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Іову Валерію Григоровичу.
  267. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Іову Лідії Миколаївні.
  268. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кабзар Світлані Олександрівні.
  269. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кулішу Ігорю Васильовичу.
  270. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Смілик Наталії Феодосіївни.
  271. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шингирію   Віталію Григоровичу.       
  272. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шикаренку Івану Пилиповичу.  
  273. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шпаку Дмитрію Михайловичу.
  274. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Головану Дмитру Олександровичу 
  275. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Дуброві Софії Олексіївні.
  276. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Журбі Олександру Дмитровичу.
  277. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Зякуну Сергію Григоровичу.
  278. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Ковальчуку Володимиру Михайловичу.
  279. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Мельнику Вадиму Миколайовичу.
  280. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Миколайчук Нелі Володимирівні.
  281. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Мілейку Вадиму Олексійовичу.
  282. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Обідовському Станіславу Миколайовичу.
  283. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Панічевському Андрію Миколайовичу.
  284. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Пінчуку Дмитру Володимировичу.
  285. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Реусу Анатолію Вікторовичу.
  286. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Реус Наталії Миколаївні.
  287. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сові Роману Леонідовичу.
  288. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Храменку Михайлу Юрійовичу.
  289. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Цокур Олександрі Владиславівні.
  290. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Цокуру Сергію Олеговичу.
  291. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шаньку Олексію Михайловичу.
  292. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Оводу Василю Васильовичу.
  293. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Овод Зої Павлівні.
  294. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Альошиній Вірі Григорівні.
  295. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бобошко Людмилі Борисівні.
  296. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Богдан Дарині Олександрівні.
  297. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Богдану Євгенію Олександровичу.
  298. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Богдан Ірині Анатоліївні.
  299. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Богдану  Олександру Васильовичу.
  300. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Борщ Наталії Андріївні.
  301. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Вільховій Аллі Олексіївні.
  302. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Горбач Ірині Василівні.
  303. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Горбачу Сергію Володимировичу.
  304. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Давиденку Владиславу Вікторовичу.
  305. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Давиденку  Віктору Миколайовичу.
  306. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Давиденко Юлії Миколаївні.
  307. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Заваді Михайлу Миколайовичу.
  308. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Золотаренко Ользі  Миколаївні.
  309. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Квасу Івану Олеговичу.
  310. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Квасу Олегу Івановичу.c
  311. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Коваленку Євгену Олександровичу.
  312. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Коваленку Олексію Олександровичу.
  313. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Коваленко Тетяні Володимирівні.
  314. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кожукало Вікторії Василівні.
  315. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Кутовій Тетяні  Миколаївні.
  316. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Макаренко Ніні Михайлівні.
  317. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Момот Катерині Ігорівні.
  318. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Омельченку Роману Анатолійовичу.
  319. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Пашуку Дмитру Миколайовичу.
  320. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сеньку Ігорю Володимировичу.
  321. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Скляр Катерині Георгіївні.
  322. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Слюсарю Василю Миколайовичу.
  323. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сотніченко Катерині Вікторівні.
  324. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сотніченку  Максиму  Вікторовичу.
  325. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сотніченку  Павлу  Вікторовичу.
  326. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Харченку Михайлу Микитовичу.
  327. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Хвіст Вікторії Миколаївні.
  328. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Василенко Валентині Петрівні.
  329. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Василенко Валентині Петрівні.
  330. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Власку Віктору Васильовичу.
  331. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Градунову Юрію Анатолійовичу.
  332. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дунаєвій Аллі Олександрівні. 
  333. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Іващенко Наталії Василівні.
  334. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кириченку Сергію Володимировичу
  335. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменко Ірині Анатоліївні.    
  336. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лисенко Олені Володимирівні.
  337. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Манжулі Надії Володимирівні.
  338. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Марковській Лідії Олександрівні.
  339. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Радченко Світлані Миколаївні.     
  340. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семеліту Євгенію Миколайовичу.
  341. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Скрипці Миколі Івановичу
  342. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федірко Галині Сергіївні.
  343. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чаленко Ніні Валентинівні. 
  344. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чуправській Вірі Іванівні.
  345. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шульзі Надії Олександрівні.
  346. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шульзі Надії Олександрівні. 
  347. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Блощинській Лесі Вікторівні.
  348. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутенко Інні Миколаївні.
  349. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Власко Олені Володимирівні.
  350. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Галічу Олександру Анатолійовичу.     
  351. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Гебеч Наталії Миколаївні.     
  352. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Глушку Івану Миколайовичу.
  353. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Глушку Олександру Григоровичу.  
  354. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гриб Наталії Петрівні.
  355. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Євтушенку Миколі Миколайовичу.
  356. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жежері Надії Василівні. 
  357. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ігнатенку Леоніду Володимировичу. 
  358. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Костриці Софії Данилівні.
  359. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Костриці Софії Данилівні.
  360. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кудлай Миколі Олексійовичу.
  361. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Луценку Володимиру Степановичу
  362. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Малюзі Сергію Віталійовичу.
  363. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Моренцю Миколі Івановичу.
  364. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Остапенко Ользі Олександрівні.
  365. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пархоменку Євгенію Григоровичу.
  366. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренку Андрію Петровичу.
  367. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Требці Валентині Антонівні.
  368. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фень Людмилі Олександрівні .     
  369. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Хотінь Софії Тимофіївні. 
  370. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чуб Любові Олександрівні.
  371. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яценко Валентині Олександрівні .
  372. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Градусову Олександру Миколайовичу.
  373. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Кутєпову Володимиру Петровичу.
  374. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Коваленко Ніні Іванівні.
  375. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр. Кузнєцовій Галині Іванівні.
  376. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр.Паляничці Любові Володимирівні.
  377. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр.Деркачу Миколі Анатолійовичу.
  378. Про  надання   дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних   ділянок     в  натурі  (на місцевості)  гр.Глушко Олександру Івановичу.
  379. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою реєстрації права комунальної власності КП ВКГ «Ічень», поблизу вул. Максиміхіна.
  380. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою реєстрації права комунальної власності КП ВКГ «Ічень», в с. Ольшана, по вул. Словянська, № 67.
  381. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою реєстрації права комунальної власності КП ВКГ «Ічень», в с. Гмирянка, по вул. Молодіжна, № 2а.
  382. Про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ічнянської міської ради».
  383. Про затвердження порядку  проведення конкурсного  відбору на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр  професійного розвитку педагогічних працівників Ічнянської міської ради».
  384. Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Центр  професійного розвитку педагогічних працівників Ічнянської міської ради».
  385. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Тіщенку Миколі Івановичу.
  386. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  387. Про внесення змін до рішення сорок сьомої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання від 07.04.2020року №4192-VII «Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на території Ічнянської міської ради на 2020 рік».
  388. Поіменне голосування