Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 01 грудня 2023 року

28-11-2023

Дізнатися більше...

1. Про внесення змін до рішення двадцять третьої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 23 грудня 2022 року № 643-VIII «Про затвердження Програми фінансового забезпечення Комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради на 2023 рік».

2. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської ради у новій редакції.

3. Про затвердження Положення про Комунальний заклад «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської  міської ради у новій редакції.

4. Про затвердження структури Комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради.

5. Про затвердження розрахунку тарифів та тарифів на платні соціальні послуги «Догляд вдома» і «Натуральна допомога», а також послуги мобільної соціальної служби» та переліку безоплатних соціальних послуг  комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального  обслуговування (надання соціальних послуг)»  Ічнянської міської ради на 2023-2024 роки.

6. Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ» на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.

7. Про внесення змін до рішення двадцять дев’ятої сесії Ічнянської міської ради від 28 липня 2023 року № 787-VIII «Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ» на передачу в оренду майна комунальної власності».

8. Про внесення змін до рішення двадцять третьої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 23 грудня 2022 року №638-VIII «Про бюджет Ічнянської міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 2552400000)».

9. Про затвердження структури відділу освіти Ічнянської міської ради.

10. Про перейменування населеного пункту село Червоне Ічнянської міської територіальної громади Прилуцького району Чернігівської області.

11. Про присвоєння рангів посадової особи органів місцевого самоврядування.