Pішення тридцять другої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 22 грудня 2023 року

22-12-2023

Дізнатися більше...

1. Про затвердження Програми фінансового забезпечення Комунального некомерційного підприємства «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради на 2024 рік.

2. Про затвердження Програми «Забезпечення осіб з інвалідністю Ічнянської ТГ медичними виробами та іншими засобами для використання  в амбулаторних умовах на 2024 рік».

3. Про затвердження Програми фінансового забезпечення Комунального некомерційного підприємства «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської ради на 2024 рік.

4.Про затвердження Програми «Забезпечення виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на території Ічнянської міської ради» на 2024-2025 роки. 

5.Про затвердження Програми «Пільги хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз» на 2024-2025 роки.

6.Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим категоріям громадян за послуги зв’язку на 2024-2025 роки.

7.Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим  категоріям громадян, а саме – сім’ям загиблих учасників бойових дій на території Республіки Афганістан на 2024-2025 роки.

8.Про затвердження Програми «Компенсаційні виплати на пільговий проїзд залізничним транспортом окремим категоріям громадян на 2024-2025 роки.

9.Про затвердження Програми матеріальної  підтримки членів сімей загиблих (померлих) захисників/захисниць України, які брали безпосередню участь у бойових діях, забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації проти України на 2024-2025 роки.

10.Про затвердження програми поховання померлих безрідних та невідомих громадян на 2024-2025 роки.

11. Про затвердження програми надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавців волевиявлення померлого, або особи, яка зобов’язалась поховати померлого на 2024-2025 роки.

12. Про затвердження Програми відшкодування витрат на здійснення поховання загиблих (померлих) захисників України на 2024-2025 роки.

13. Про затвердження Програми забезпечення проведення призову та прийняття громадян на військову службу та мобілізаційної підготовки на території Ічнянської міської ради Прилуцького району Чернігівської області на 2024 рік.

14.Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Ічнянської міської територіальної громади на 2024-2025 роки.

15.Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям – сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18- річного віку на 2024 рік.

16. Про затвердження Програми організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти та дітей в закладах дошкільної освіти  Ічнянської міської ради на 2024-2025 роки.

17. Про надання дозволу на списання автотранспортних засобів.

18. Про затвердження Програми забезпечення функціонування підприємств, що виконують та/або надають житлово-комунальні послуги на території Ічнянської міської територіальної громади на 2024 рік.

19. Про передачу відділу культури і туризму Ічнянської міської ради в оперативне управління приміщень комунальної власності, які розташовані в м.Ічня за адресою, вул. Героїв Майдану, 4 та 6.

20. Про затвердження Програми фінансування утримання та забезпечення діяльності Комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради на 2024-2025 роки.

21. Про затвердження Положення про Комунальний заклад «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської  міської ради у новій редакції .

22. Про затвердження структури Комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ічнянської міської ради.

23. Про затвердження розрахунку тарифів та тарифів на платні соціальні послуги «Догляд вдома» і «Натуральна допомога», а також послуги мобільної соціальної служби» та переліку безоплатних соціальних послуг комунального закладу «Ічнянський територіальний центр соціального  обслуговування (надання соціальних послуг)»  Ічнянської міської ради на 2023-2024 роки.

24. Про надання пільги із сплати земельного податку.

25.Про затвердження Положення про цільовий фонд Ічнянської міської ради.

26. Про виконання міського бюджету за 9 місяців 2023 року.

27. Про бюджет  Ічнянської міської територіальної громади на 2024 рік (Код бюджету 2552400000).

28. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.

29. Про затвердження детального плану території.

30. Про затвердження Правил утримання домашніх тварин та птиці на території Ічнянської міської ради .

31.Про внесення змін до складу постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку громади та комунальної власності Ічнянської міської ради восьмого скликання.

32.Про надання права вчиняти дії від імені Ічнянської міської ради без довіреності.

33. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад.

34.Про уточнення рішень щодо передачі земельних ділянок у власність.

35.Про часткове скасування рішень виконавчого комітету Ічнянської міської ради Ічнянського району Чернігівської області.

36.Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв).

37.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність.

38.Про затвердження документацій із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність.

39.Про затвердження технічних документацій із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок (паїв).

40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФСГ «МИР».

41. Про затвердження ТОВ « УКРТАУЕР» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій.

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та передачу в постійне користування відділу культури і туризму Ічнянської міської ради

43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування відділу освіти Ічнянської міської ради.

44. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

45.Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ПрАТ «Київстар».

46.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

47.Про надання дозволу на розроблення проекту щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр.  Купченко Аллі Петрівні

48.Про внесення змін до рішення двадцять першої (позачергової) сесії восьмого скликання Ічнянської міської ради № 596-VIII від 26 серпня 2022 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на строк дванадцять місяців для забезпечення виконання продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

49.Про прийняття у комунальну власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

50.Про відмову філії «Ніжинське лісове господарство» ДСГП «Ліси України» у передачі земельних ділянок в постійне користування

51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в користування на умовах оренди.

52.Про укладення додаткових угод до договорів оренди землі в комплексі з розташованими на них водними об’єктами.

53.Про припинення права оренди на невитребувані земельні частки паї та розірвання договорів оренди земельних ділянок від 01.03.2016 року з ФСГ «МИР»

54.Про прийняття у комунальну власність земельної ділянки.

55.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності під польовими дорогами та передачу земельних ділянок у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

56.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  проведення інвентаризації земель комунальної власності під польовими дорогами та передачу земельних ділянок у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

57.Про укладення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок.

58.Про передачу в користування на умовах оренди земельних ділянок комунальної власності під польовими дорогами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «АГРОКІМ»

59.Укладення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок для сільськогосподарських потреб.

60.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок водного фонду з метою подальшого продажу права оренди окремими лотами на конкурентних засадах (на земельних торгах) та прийняття у комунальну власність.

61.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та прийняття у комунальну власність земельних ділянок.

62.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності в м. Ічня площа Т.Г. Шевченка

63.Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові.

64.Про надання дозволу на забудову земельної ділянки.

65. Про порушення клопотання перед Чернігівською  обласною радою про безоплатну  передачу  Ічнянській міській раді генератора.

66. Про внесення змін до рішення двадцять третьої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 23 грудня 2022 року № 638-VIII «Про бюджет Ічнянської міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 2552400000).

Поіменне голосування