ПРЯДКА СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ (16.01.1999-23.02.2024)

28-02-2024

Дізнатися більше...

Прядка Сергій Вікторович народився 16 січня 1999 року в селі Андріївка.
З 2005 по 2014 рік навчався в Андріївській загальноосвітній школі I-III ступенів. Після закінчення школи вступив у Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту, який закінчив у  2017 році.  А згодом працював у Київському депо слюсарем.
Сергій мав багато друзів, завжди приходив на допомогу. Був чесною, порядною, відповідальною, доброю та енергійною людиною. 
Завжди боровся за справедливість, був справжнім патріотом, зразком незламності та міцного духу, сили волі та нескореності.
В 2019 році пішов на строкову службу в Збройні Сили України. А з 30 серпня 2019 підписав контракт з Ічнянським РВК. За час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони. Функціональні обовʼязки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Мав добрий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення. Намагався підтримувати високий моральний дух у підрозділі, вникав у турботи оточуючих. Зрозумінням ставився до питань, що виникали та врахонвував їх. На критику та зауваження реагував адекватно робив правильні висновки, був здатний критично оцінювати свою діяльність, стійко переносив інтенсивні навантаження.
Молодший сержант Прядка Сергій Вікторович, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, вірний Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконувавши військовий обовʼязок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув, 23 лютого 2024 року поблизу н.п. Терни Лиманського району Донецької області. 
У Сергія залишились тато, мама та брат.