Проєкти рішень Ічнянської міської ради від 08 березня 2024 року

06-03-2024

Дізнатися більше...

1. Про внесення змін до рішення тридцять другої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання  від 22 грудня 2023 року № 850-VIII I «Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Ічнянської міської територіальної громади на 2024-2025 роки.

2. Про внесення змін до рішення двадцять дев’ятої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 28 липня 2023 року № 777-VIII «Про затвердження Програми профілактики правопорушень на території Ічнянської міської територіальної громади на 2023-2024 роки.

3. Про Програму інформатизації Ічнянської міської територіальної громади на 2024-2025 роки.

4. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади.

5. Про передачу в оперативне управління ЗДО №2 (ясла-садок) Ічнянської міської ради майна комунальної власності.

6. Про передачу в оперативне управління ДНЗ №3 м.Ічня майна комунальної власності.

7. Про встановлення для ПрАТ «ВФ Україна» плати за доступ до об’єктів будівництва, інфраструктури комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади на території м. Ічня.

8. Про встановлення для ТОВ «ЮТК» плати за доступ до об’єктів будівництва, інфраструктури комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади по вул. Миру, 68 в с. Гмирянка Прилуцького району Чернігівської області.

9. Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ» на передачу в оренду майна без проведення аукціону.

10. Про внесення змін до структури Ічнянської міської ради.

11. Про затвердження Положення про сектор з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Ічнянської міської ради.

12. Про надання субвенції з бюджету Ічнянської міської територіальної громади.

13. Про внесення змін до рішення тридцять другої сесії Ічнянської міської ради від 22 грудня 2023 року №863-VIII»Про бюджет Ічнянської міської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 2552400000).

14. Про внесення змін до рішення тридцять другої сесії восьмого скликання Ічнянської міської ради № 872-VIІІ від 22 грудня 2023 року «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв)».

15. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність.

16. Про затвердження документацій із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність.

17. Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв).

18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок (паїв).

19. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.

20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

21. Про надання дозволу на розроблення проекту щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі у користування на умовах оренди для городництва гр. Купченко А.П.

24. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в користування на умовах оренди.

25. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів.

26. Про погодження зміни меж Ічнянського національного природного парку.

27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Ічнянському національному природному парку.

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та передачу в постійне користування відділу культури і туризму Ічнянської міської ради.

29. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення земельних ділянок.

30. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності.

31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності.

34. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель водного фонду.

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду.

38. Про передачу в оренду невитребуваних земельних ділянок.

39. Про передачу в оренду невитребуваних земельних ділянок.

40. Про передачу в оренду невитребуваних земельних ділянок.

41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою.

42. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою.

43. Про укладення додаткових угод до договорів оренди землі.

44. Про передачу в оренду невитребуваних земельних ділянок.

45. Про передачу в оренду невитребуваних земельних ділянок.

46. Про передачу в оренду невитребуваних земельних ділянок.

47. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду.

48. Про надання дозволу на передачу земельних ділянок в суборенду.

49. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок невитребуваних часток (паїв).

50. Про укладення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок.

51. Про укладення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок для сільськогосподарських потреб.

52. Про розгляд заяви гр. Ковбаси Вадима Борисовича.

53. Про розгляд заяви гр. Шишка Сергія Володимировича.