Pішення тридцять п'ятої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 19 квітня 2024 року

19-04-2024

Дізнатися більше...

Протокол засідання 35 сесії 8 скликання

1. Про звіт поліцейського офіцера громади щодо забезпечення законності та правопорядку на території Ічнянської міської територіальної громади.

2.Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 11.02.2022 року №525-VIII «Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки на території громади на 2022-2025 роки».

3. Про затвердження Програми підтримки діяльності Прилуцького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області з метою покращення профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на період 2024-2025 років.

4.Про затвердження Комплексної програми запобігання насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми на території Ічнянської міської територіальної громади на 2024-2025 роки.

5.Про Програму реалізації проєкту «Активні парки-локації здорової України» в Ічнянській міській територіальній громаді на 2024 рік.

6. Про зміни до рішення тридцять другої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 22.12.2023 №851- VІІІ «Про затвердження Програми  надання одноразової допомоги дітям – сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18- річного віку на 2024 рік».

7. Про внесення змін до рішення сорок першої сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання  від 10 грудня 2019 року № 3172-VII «Про затвердження базової мережі закладів культури Ічнянської об’єднаної територіальної громади».

8.Про звіт керівника КП «Ічнянське ВУЖКГ» Ічнянської  міської ради Чернігівської області за  2023 рік.

9.Про надання дозволу КП «Ічнянське ВУЖКГ» на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.

10. Про внесення змін до генерального плану м.Ічня.

11. Звіт про виконання міського бюджету за 2023 рік.

12.Про надання субвенції з бюджету Ічнянської міської територіальної громади.

13.Про внесення змін до рішення тридцять другої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання  від 22 грудня 2023 року № 863-VIII «Про бюджет Ічнянської міської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 2552400000)».

14. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Сеньку А.М.

15. Про внесення змін до структури Ічнянської міської ради.

16. Про уточнення рішення щодо передачі земельної ділянки у власність.

17. Про внесення змін до рішення тридцять другої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання № 870-VІІІ від 22 грудня 2023 року «Про уточнення рішень щодо передачі земельних ділянок у власність».

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок та передачу їх у власність.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок (паїв).

21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

22. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів.

23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування відділу освіти Ічнянської міської ради.

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва гр.  Криворучко Марині Володимирівні.

25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Згоді Вірі Миколаївні.

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення під польовими дорогами та передача земельних ділянок у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

27. Про передачу земельних ділянок під польовими дорогами у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

28. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення.

29. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель водного фонду.

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду.

33. Про передачу в оренду невитребуваних земельних ділянок.

34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою.

35. Про укладення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок.

36. Про передачу в оренду невитребуваних земельних ділянок.

37. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду.

38. Про надання дозволу на передачу земельних ділянок в суборенду.

39. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності.

40. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок невитребуваних часток (паїв).

41. Про укладення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок для сільськогосподарських потреб.

42. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

43. Про укладення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок для сільськогосподарських потреб.

44. Про укладення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок

45. Про укладення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок для сільськогосподарських потреб.

46. Про розгляд заяви гр. Породька Петра Вікторовича.

47. Про розгляд заяви гр. Ковбаси Вадима Борисовича.

48. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)

49. Про зняття з контролю рішень Ічнянської міської ради восьмого скликання.

50. Про надання дозволу ПрАТ «ВФ Україна» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

Поіменне голосування