Комунальне підприємство Ічнянської міської ради "Ічнянське виробниче управління житлово - комунального господарства"

м.Ічня, вул. Свято - Преображенська,12а

тел. 2- 14-72   

Комунальне підприємство Ічнянської міської ради "Ічнянське виробниче управління житлово -комунального господарства" (КП "Ічнянське ВУЖКГ") є комунальною власністю Ічнянської міської ради.  Власником та засновником Підприємства є територіальна громада міста Ічня в особі Ічнянської міської ради.

Начальник КП Ічнянське ВУЖКГ – Кирій Володимир Миколайович.

Предметом діяльності підприємства є:

-  здійснення комплексного благоустрою території  міста (підтримання території міста в належному санітарному стані, висадка та догляд за  зеленими насадженнями (клумби з квітами, дерева, декоративні кущі, газони),косіння трави в парках , скверах,газонах та по вулицях міста, прибирання несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ, вирубка старих сухостійних аварійних дерев,  що загрожують життю та здоров'ю людини, прибирання території кладовищ ;

- здійснення заходів по наданню послуг з вивезення  ТПВ на полігон твердих побутових відходів в м. Ічня. Збирання ТПВ проводиться безпосередньо як від населення (повулично згідно графіка), із сміттєвих урн та сміттєвих баків, розташованих по місту та на території підприємств та установ. На обслуговуванні знаходиться більше 2 тис. домоволодінь та більше 40 установ та організацій.

- здійснення заходів по функціонуванню та  обслуговуванню міського освітлення ;

- здійснення заходів по утриманню доріг в належному стані (поточний ремонт, грейдерування, встановлення дорожних знаків, нанесення необхідної дорожної розмітки, розчищення від снігу, розсипання соляно-піщаної суміші,побілка бордюрів).