Тактико-спеціальні навчання

26-02-2021

26 лютого 2021 року на території стаціонарного відділення для тимчасового та постійного проживання пенсіонерів та одиноких не працездатних громадян комунального закладу «Ічнянського територіального центру соціального обслуговування» (надання соціальних послуг) Ічнянської міської ради, що у с. Крупичполе, рятувальники 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини (м. Ічня) Управління ДСНС України у Чернігівській області провели тактико-спеціальне навчання.

За тактичним задумом, в одному з приміщень будівлі стаціонару виникла пожежа. На місце пригоди прибув пожежно-рятувальний підрозділ та організував взаємодію з адміністрацією об'єкту, яка в свою чергу, провела евакуацію мешканців та обслуговуючого персоналу відділення.

Рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби в апаратах захисту органів дихання та зору розгорнули сили і засоби та під час проведення розвідки в одному з приміщень виявили умовно постраждалого. Його транспортували для надання медичної допомоги.

По завершенню тактико-спеціальних навчань рятувальники та адміністрація закладу обговорили питання щодо забезпечення належного рівня пожежної та техногенної безпеки об'єкту.

 

Т.в.о. начальника Ічнянського РВ Управління

ДСНС України у Чернігівській області

майор служби цивільного захисту  Олександр НЕГРІЙ