Про позапланові перевірки

03-03-2021

Рятувальники Ічнянщини перевірили об'єкти із розміщенням літніх людей на предмет безпеки.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України інспекторським складом Ічнянського РВ Управління ДСНС України у Чернігівській області проведено позапланові перевірки суб’єктів господарювання, у власності або користуванні яких знаходяться готелі, пансіонати, хостели, інтернати із перебуванням літніх людей та осіб з інвалідністю.

У зв’язку з цим працівниками Ічнянського РВ Управління ДСНС України у Чернігівській області проведені позапланові перевірки: Ічнянської міської лікарні, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Парафіївської селищної ради, будинку ветеранів ПСП «Фортуна», с. Южне та стаціонарного відділення для тимчасового та постійного проживання пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян комунального закладу «Ічнянського територіального центру соціального обслуговування» (надання соціальних послуг) Ічнянської міської ради с. Крупичполе. Під час перевірок рятувальники звертали увагу керівників та відповідальних осіб на справність та наявність у достатній кількості первинних засобів пожежогасіння, утримання в належному стані шляхів евакуації та електрогосподарства, систем автоматичної пожежної сигналізації, зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, а також можливості під’їзду спеціальної техніки до будівель та споруд.

Також, з керівниками та обслуговуючим персоналом об’єктів проведені інструктажі з правил пожежної безпеки та порядку дій на випадок пожежі або іншої надзвичайної події.

Т.в.о. начальника районного відділу     Олександр НЕГРІЙ