Наближається одне з найбільших релігійних свят - Світле Христове Воскресіння (Великдень).

23-04-2021

Наближається одне з найбільших релігійних свят - Світле Христове Воскресіння (Великдень). За традицією в цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей. У день святкування Великодня велика кількість віруючих збирається в храмах, церквах. Під час літургій священнослужителі та віряни використовують у приміщеннях відкритий вогонь, що робить свято потенційно небезпечним з точки зору пожежної безпеки. Тому, Ічнянський районний відділ УДСНС України у Чернігівській області звертається до мешканців міста та району з проханням, не забувати про правила пожежної безпеки під час прийдешнього свята.

 

 Шановні громадяни

 Під час відвідування культових споруд проявляйте необхідну пильність та обережність у поводженні з вогнем, і тоді ніяке лихо не завадить урочистому святкуванню Воскресіння Господнього.

 

Основні вимоги правил пожежної безпеки в культових спорудах:

- не залишайте без нагляду запалені свічки, відкритий вогонь;

- не використовуйте для освітлення тимчасову електромережу або таку, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією;

- евакуаційні шляхи і виходи ні в якому разі не захаращувати, постійно утримувати вільними;

- не використовуйте для прикрас легкозаймисті матеріали.

 

У разі виникнення пожежі негайно повідомте про це в пожежно-рятувальну службу за номерами: 101 або 112. Назвіть точну адресу і своє прізвище, повідомте про наявність людей в зоні пожежі.

Начальник районного відділу                         Віктор КРАВЕЦЬ