Відділ культури і туризму Ічнянської міської ради оголошує конкурс на посади

02-09-2021

Дізнатися більше...

На виконання статей 21-215 Закону України «Про культуру» відділ культури і туризму Ічнянської міської ради оголошує конкурс на посади:

- директора Рожнівського сільського будинку культури;

- завідувача Більмачівського сільського клубу.

Вимоги до кандидатів:

Керівником комунального закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Дата початку приймання документів: з 01.09.2021 року та триває упродовж 30 днів.

Особа, яка бере участь у конкурсі, надсилає на поштову та електронну адреси відділу культури і туризму Ічнянської міської ради: 16700, Чернігівська область, м. Ічня, вул. Героїв Майдану,4 (e-mail): [email protected] документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу,

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Умови, строки проведення конкурсу, порядок конкурсного добору керівника закладу, склад, порядок формування і повноваження конкурсної комісії визначаються відповідно до Закону України «Про культуру».

Дата початку формування конкурсної комісії: з 22.09.2021 року.

Додаткову інформацію з питань проведення конкурсу можна отримати (e-mail): [email protected]  та на сайті Ічнянської міської ради.