Урочиста зустріч керівництва Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради з лауреатами обласної Премії імені Софії Русової, обласної Премії імені Георгія Вороного з нагоди Дня працівників освіти

29-09-2021

29 вересня 2021 року у залі засідань Чернігівської обласної ради відбулася урочиста зустріч керівництва Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради з лауреатами обласної Премії імені Софії Русової, обласної Премії імені Георгія Вороного з нагоди Дня працівників освіти. На зустрічі були нагороджені кращі з найкращих педагогічні працівники області. Серед лауреатів обласної Премії імені Софії Русової  – учитель географії, біології та природознавства Ічнянського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 4 Музиченко Людмила Олександрівна.

Людмила Олександрівна – педагог з великої літери, яка має високий рівень методичної  і науково-теоретичної підготовки, використовує у своїй практиці нові досягнення педагогічної науки.

Щиро вітаємо Людмилу Олександрівну із заслуженою нагородою. Бажаємо успіхів у роботі, творчих злетів, натхнення! Хай кожен день дарує радість та щастя!