Протокол №18 Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

08-11-2021

Дізнатися більше...

«08» листопада  2021 року                                                                   м. Ічня

 

Головував: голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій – перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Животяга Я.В.

 

Присутні : члени комісії (за окремим списком)

 

Порядок денний:

  1. Про  виконання заходів щодо запобігання  розповсюдженню коронавірусної  інфекції  на території   Ічнянської міської ради.

Слухали:  1. Про  виконання заходів щодо запобігання  розповсюдженню коронавірусної  інфекції  на території   Ічнянської міської ради.

(Виступали: Животяга Я.В., Христюк В.М., Івченко В.І., Ярошик Г.О., Денисенко О.М.)

 

1. На виконання рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.10.2021 року № 41, з метою недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби на території міської ради під час проведення масових заходів та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), комісія вирішила:

1.1. Заборонити приймання відвідувачів Ічнянською міською радою, комунальними підприємствами, установами, організаціями міської ради та її структурними підрозділами, крім  КНП «Ічнянська міська лікарня» та  КНП «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги».

На час дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки

1.2. Відсторонити від роботи працівників Ічнянської міської ради, комунальних підприємств, установ, організацій міської ради та її структурних підрозділів.

На час дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки

1.3. Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям приватної форми власності заборонитиприйом громадян, а також відсторонити від роботи працівників.

На час дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки

Обмеження, передбачені підпунктами 1.1.-1.3. цього пункту, не застосовуються за умови наявності в усіх учасників (відвідувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу), негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу); або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; чи міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

 

2. Відділу освіти Ічнянської міської ради Чернігівської області:

   2.1.    відповідно до листа Ічнянського відділення Прилуцького МРВ ДУ «Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» № 10.8.-486 від 08.11.2021, рекомендувати встановити карантин у другій молодшій групі «Капітошка» ДНЗ №3 з 08.11.2021 до 17.09.2021.

Невідкладно

3. Відділу поліцейської діяльності № 1 Прилуцького районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, Ічнянському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, КНП «Ічнянська міська лікарня», КНП «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

3.1. забезпечити здійснення контролю за виконанням обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV- 2» (із змінами), особливо у вихідні та святкові дні.

                                                                                                На час дії карантину

4.  Інформаційному відділу Ічнянської міської ради:

4.1.розмістити на сайті Ічнянської міської ради даний протокол засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

                                                                                                                                                     

                                                                                                                                Невідкладно

 

 5. Контроль за виконанням рішення комісії покласти на   першого заступника міського  голови з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради (Животягу Я.В.).

 

 

Голова міської комісії

з питань ТЕБ і НС                                Я.В. Животяга