Міський голова Олена Бутурлим від імені Ічнянської міської ради підписала договір про співпрацю із Чернігівською обласною універсальною науковою бібліотекою імені В. Г. Короленка в особі директора Інни Аліференко

14-12-2021

Сьогодні міський голова Олена Бутурлим від імені Ічнянської міської ради підписала договір про співпрацю із Чернігівською обласною універсальною науковою бібліотекою імені В. Г. Короленка в особі директора Інни Аліференко. Меморандум укладено для методичної підтримки діяльності публічних бібліотек, що спрямована на розвиток та задоволення інформаційних потреб територіальних громад сучасними бібліотечними послугами. На меті є підвищення ефективності бібліотечної роботи, впровадження інновацій для оновлення і покращення якості бібліотечного обслуговування.

Напрями співробітництва: проведення спільних заходів, організація консультативно-методичної допомоги бібліотекам, стимулювання професійного розвитку бібліотекарів, їх соціальної активності, розробка та втілення навчальних та інформаційних програм, різноманітних проектів, методичний моніторинг, організація консультування бібліотекарів.