Рішення сімнадцятої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 11 лютого 2022 року

11-02-2022

Дізнатися більше...

Протокол засідання 17 сесії 8 скликання

1. Про інформацію Прилуцького районного відділу поліції головного управління національної поліції в Чернігівській області про свою діяльність у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку за 2021 рік.

2. Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Ічнянської міської ради на 2021- 2023 роки.

3. Про затвердження Програми з інфекційного контролю в КНП «Ічнянський ЦПМСД» на 2022 рік.

4. Про затвердження Програми допомоги хворим на фенілкетонурію на 2022 рік.

5. Про затвердження Програми медикаментозного забезпечення хворих із трансплантованими органами на 2022 рік.

6. Про затвердження Програми забезпечення адаптованими молочними сумішами дітей, народжених від ВІЛ – інфікованих матерів.

7. Про затвердження Програми фінансового забезпечення комунального некомерційного підприємства «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської ради на 2022 рік .

8. Про затвердження Програми фінансового забезпечення Комунального некомерційного підприємства  «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради на 2022 рік.

9. Про затвердження Програми «Забезпечення виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на території Ічнянської міської територіальної громади Ічнянської міської ради» на 2022 рік.

10. Про затвердження Програми «Пільги хворим  з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз на 2022 рік».

11. Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим категоріям  громадян, а саме – сім’ям загиблих учасників бойових дій на території Республіки Афганістан на 2022 рік.

12. Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим категоріям громадян за послуги зв’язку на 2022 рік.

13. Про затвердження Програми компенсації вартості проїзду один раз в рік до будь-якого пункту України і назад автомобільним, або повітряним, залізничним, або водним транспортом громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 та 2 категорії на 2022 рік.

14. Про затвердження Програми «Компенсаційні виплати на пільговий проїзд залізничним транспортом окремим категоріям громадян на 2022 рік».

15. Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям – сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18- річного віку, на 2022 рік.

16. Про затвердження Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на 2022-2025 роки.

17. Про Програму боротьби з карантинним бур`яном – амброзією полинолистою на території Ічнянської міської ради на 2022-2026 роки.

18. Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки на території Ічнянської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

19. Про затвердження Програми забезпечення функціонування підприємств, що виконують та/або надають житлово-комунальні послуги на території Ічнянської міської територіальної громади на 2022 рік.

20. Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на території Ічнянської міської територіальної громади на 2022 рік.

21. Про надання КП «Ічнянське ВУЖКГ» дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.

22. Про надання Прилуцькій районній раді згоди на передачу у власність Прилуцькому РВП ГУНП в Чернігівській області будівлі за адресом: м. Прилуки, вул.Київська,224.

23. Про припинення відділу освіти Ічнянської міської ради Чернігівської області права оперативного управління майном комунальної власності.

24. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Ічнянської міської територіальної громади.

25. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ічнянської міської ради та віддалені робочі місця.

26. Про затвердження Стратегії розвитку Івангородського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ічнянської міської ради на 2022-2025 р.р.

27. Про затвердження Стратегії розвитку Монастирищенської гімназії Ічнянської міської ради на 2022-2025 р.р.

28. Про затвердження Стратегії розвитку комунального закладу позашкільної освіти «Ічнянська станція юних техніків» Ічнянської міської ради на 2022-2025 р.

29. Про внесення змін до рішення шостої (позачергової) сесії Ічнянської міської ради сьомого скликання від 27 квітня 2018 року № 348 – VII «Про створення Відділу культури і туризму Ічнянської  міської ради».

30. Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора КНП «Ічнянська міська лікарня» Ічнянської міської ради.

31. Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора КНП «ІЦПМСД» Ічнянської міської ради.

32. Про затвердження на посаду старости Сенька А.М.

33. Про звільнення з посади старости Лук А.М.

34. Про звільнення з посади старости Зубаря Г.І.

35. Про припинення права вчиняти дії від імені Ічнянської міської ради без довіреності.

36. Про надання права вчинення дії від імені Ічнянської міської ради без довіреності.

37. Про внесення змін до структури Ічнянської міської ради.

38. Про встановлення пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2023 рік.

39. Про внесення змін до рішення п’ятнадцятої сесії Ічнянської міської ради восьмого скликання від 23 грудня 2021 року № 484-VIII «Про міський бюджет на 2022 рік» (код бюджету 2552400000).

40.Про внесення змін до рішень Ічнянської міської ради.

41.Про продовження терміну дії рішень Ічнянської міської ради.

42. Про розробку технічних документацій із землеустрою щодо проведення нормативних грошових оцінок земель населених пунктів Ічнянської міської ради.

43. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв).

44. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв).

45. Про передачу земельних ділянок у власність громадянам.

46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в користування (на умовах оренди) гр.  Шишку Сергію Володимировичу.

48. Про розроблення детального плану території по вулиці Героїв Майдану в  місті Ічня

Поіменне голосування