Ічнянська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи органу місцевого самоврядування

05-05-2022

Адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» міської ради (віддалене робоче місце)

Основні вимоги до кандидатів: громадянство України; кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра (за рішенням суб’єкта призначення), вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи: заяву про участь у конкурсі, особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, копію паспорта, копію військового квитка (для військовозобов'язаних), декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Перед призначенням на посаду особа подає документ, що засвідчує рівень володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дня оголошення конкурсу за адресою: м. Ічня, пл. Т.Г.Шевченка, 1, тел. 2-13-49.