Відбувся турнір з футболу у форматі 8*8 "Єднаймося заради перемоги"

27-06-2022

На міському стадіоні 26 червня відбувся турнір з футболу у форматі 8*8 "Єднаймося заради перемоги". Змагалися юнаки 2006 року народження, команди з Ічні, Івангорода та Парафіївки.

Спортивна подія відбулася за підтримки Ічнянського міського голови Олени Бутурлим та фінансовій допомозі співзасновника ФК "Динамо-Ічня" Олександра Стрижака. Завдяки пану Олександру першочергово вдалося розв'язати проблему з транспортом для юних спортсменів. Змагання були емоційними та по-справжньому атмосферними. Запеклі баталії між командами визначили переможців. Спортсменів нагородили заслуженими трофеями, дипломами та медалями від Ічнянської міської ради. Відзначили і найкращих гравців турніру у наступних номінаціях: "Кращий бомбардир", "Кращий воротар", "За волю до перемоги" та "Кращий гравець".

Усі команди отримали призові винагороди від Олександра Стрижака, який особисто привітав гравців. Благодійник постійно допомагає розвитку футболу в нашій громаді. Федерація футболу Ічнянщини в плідній співпраці з ЧОАФ та УАФ в особі Президента Андрія Павелка подарували юним футболістам м'ячі. Стабільне партнерство продовжуємо і за програмою "Спортивний наставник", дякуємо Благодійному фонду Parimatch Foundation, і особисто Вадиму Місюрі.

Завдяки ефективній координації Олени Бутурлим та залученню меценатів діти Ічнянщини, які захоплюються футболом, мають змогу тренуватись, удосконалювати свої вміння, грати в улюблену гру і перемагати.

Турбуємося про здорове майбутнє наших дітей!

Працюємо для розвитку спорту в громаді!

Все буде Україна! 🇺🇦