Інформація про порядок та строки проведення приписки громадян до призовних дільниць

01-11-2023

На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» з 01 січня 2024 року по 31 березня 2024 року проводиться приписка до призовної дільниці першого відділу Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки громадян 2007 року народження.

Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 01 січня по 31 рудня 2007 року включно, постійно або тимчасово проживають на території м. Ічня та Ічнянської громади Прилуцького району, а також громадяни старшого призовного віку, які не пройшли приписку раніше.

Усі громадяни, які підлягають приписці до призовних дільниць, зобов'язані прибути на призовні дільниці за адресою: м. Ічня вул. Сергія Петраускаса 2А у встановлений час з документами, зазначеними в повістках.

На виконання Закону України « Про військовий обов'язок і військову службу» керівники підприємств , установ, організацій, у тому числі закладів освіти, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, зобов'язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці на час необхідний для проходження приписки і забезпечити їх явку.

 

ТВО начальника першого відділу

Прилуцького районного територіального

Центру комплектування та соціальної підтримки

майор                                                                                                   М.Левченко