Проводиться відбір кандидатів до вищих військових, навчальних закладів і військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів (далі ВВНЗ та ВНП ВНЗ) та військові коледжі сержантського (старшинського) складу вищих військових навчальних закладів (ВКСС)

11-03-2024

Впродовж березня 2024 року першим відділом Прилуцького РТЦК та СП буде проводиться відбір кандидатів до вищих військових, навчальних закладів і військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів (далі ВВНЗ та ВНП ВНЗ) та військові коледжі сержантського (старшинського) складу вищих військових навчальних закладів (ВКСС).

Навчання у ВВНЗ, ВНП ВНЗ, ВКСС надає можливість:

-        здобути вищу освіту за рахунок видатків державного бюджету;

-        одержати гарантоване працевлаштування (проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України);

-        повний термін навчання зараховується як термін проходження строкової військової служби.

У процесі навчання курсанти одержують щомісячно грошове забезпечення та безкоштовно забезпечуються: - гуртожитком;

-        триразовим харчуванням;

-        обмундируванням та речовим майном.

До ВВНЗ та ВНП ВНЗ приймаються особи з повною загальною середньою освітою, за результатами зовнішнього незалежного оцінювання знань і вмінь вступників та за результатами проходження психологічного обстеження, оцінки рівня фізичної підготовленості та медичного огляду.

На навчання приймають хлопців та дівчат віком від 17 до 30 років.

Для більш детальної інформації звертатися до першого відділу Прилуцького РТЦК та СП за адресою: Чернігівська область, Прилуцький район, м.Ічня, вулиця Сергія Петраускаса 2А. (т.м. 097 963 79 00; т.м. 095 112 99 97; т.м.050 659 76 97)